Bütçe 1.000 TL civarındaydı ama fiyatlar bir türlü durmadığı sürekli değiştiği için memnun olabileceğime emin olduğum bir kulaklık bulamıyorum. Arctis nova 1 aldım mute tuşu arızalı çıktı iade edip tekrar aldım yine arızalı çıktı. Şimdi bunu da iade edeceğim fakat yerine alacak kulaklık bulamıyorum, emin olamıyorum bu kulaklığın değişimini mi yapayım yoksa iade mi edeyim diye. HyperX Cloud II düşündüm ama yorumlarda daha önceden kullanan kişiler sonradan 2. kez aldıklarında ilk zamanki kadar kaliteli olmadığını söylemişler, kimi kişiler 7.1'in çok iyi olmadığını söylemişler. Arctis 5 (2019 Edition) düşündüm fakat incelemelerde oyun incelemesiyle alakalı detaylı bir inceleme yapan göremedim hep üstünkörü anlatmışlar. Alpha S için baktığımda onda da 7.1 için kalitesiz diyenler olmuş, bazı yerlerde Cloud II'den daha iyi diyenler olmuş. Ortalama bir yorum bulamıyorum hep çok uç yorumlar var ya mükemmel ya berbat şeklinde ve ne yazık ki 2 tip yorum da aynı ürün için yapılıyor o da haliyle soru işareti bırakıyor. Genellikle CS:GO, PUBG ve Warzone 2 oynuyorum. Önereceğiniz kulaklıklar birebir tecrübe ettiğiniz kulaklıklar olursa, artı ve eksilerini yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: