2.000 TL Monitör tavsiyesi

Selam arkadaşlar; alttaki kriterlere uygun, uzun yıllar kullanabileceğim kaliteli bir monitör alabilmek için önerilerinizi bekliyorum.

• Kullanım amacı: Makale yazma ve oyun.
  • 2.000 TL bütçe.
  • 1080p.
  • En fazla 24-25 inç.
  • En az 144 hz.
  • TN panel olmamalı.

Bu monitörü satın aldım sadece tek sorunum nedenini bilmediğim bir şekilde ekranda çok küçük lekeler oluştu (3 tane) zaten çok anlaşılmıyor, onun haricinde çok güzel bir monitör.
4 ay önce 1598 TL'ye aldım bekle istersen indirime Kara Cuma'da.

Arkadaşlar 240 hz monitör almak cazip geliyor fakat fiyatları düşündürüyordu. Bu ürün nispeten uygun geldi. Sizce alınır mı? Panel kalitesi nasıldır? Kullanan varsa görüşlerini yazabilir mi?

Arkadaşlar 240 hz monitör almak cazip geliyor fakat fiyatları düşündürüyordu. Bu ürün nispeten uygun geldi. Sizce alınır mı? Panel kalitesi nasıldır? Kullanan varsa görüşlerini yazabilir mi?
Oyun için VA Panel alman gerek bu ise IPS panel. Tam olarak nedir ne değildir bilemiyorum panelleri ama oyun içinse alınmaz IPS alınmayacağını biliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı