2.000 TL'ye ekran kartı önerisi

Varoll

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba, mevcut sistemimde AMD Radeon GPU kullanıyorum ve saçma sapan hatalarından bıktım ve bezdim. Sürekli wattman hatası, LoL’e giriyorum ''ekran kartınız çıkartılmış olabilir'' diye saçma sapan uyarı alıp oyuna giremiyorum. Görev yöneticisini açıyorum Riot client'i kapatıyorum, tekrar açıyorum düzeliyor. Bu sadece LoL’de oluyor, her neyse…

Mevcut sistemim şu şekilde:
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 5600.
  • Ekran kartı: XFX RX 6600XT.
  • Anakart: ASUS TUF Gaming B450M Pro2.
  • RAM: Corsair Vengeance Pro RGB 3200MHz.
  • PSU: Frisby 600W 80+ Bronze.

NVIDIA serisine geçmeye karar verdim, bana burada ne öneriniz olur? Bütçe 15.000 TL.
2K ekran kartı önerisi sadece oyun için.

İkinci el 4070 bakabilirsiniz

O konu başlığı ne öyle?

Max 3060 ti üstunu islemcin yetmeyecek darbogaz olacagi icin daha mantikli yoksa 9bin 3080 de bulabilsin ama yine ayni fps alir islemcine daha fazla yuk bindigi icin yakabilirsin

O konu başlığı ne öyle?
Hocam kusura bakma aslında öyle yazmamıştım neden öyle oldu bir fikrim yok düzeltiyorum hemen.

İkinci el 4070 bakabilirsiniz
Hocam 4060ti 16gb düşünüyorum ?

Max 3060 ti üstunu islemcin yetmeyecek darbogaz olacagi icin daha mantikli yoksa 9bin 3080 de bulabilsin ama yine ayni fps alir islemcine daha fazla yuk bindigi icin yakabilirsin

Hocam kusura bakma aslında öyle yazmamıştım neden öyle oldu bir fikrim yok düzeltiyorum hemen.

Hocam 4060 Ti 16 GB düşünüyorum?

Hocam 4060 Ti 16 GB düşünüyorum?

4060 Ti 2K için önerilen bir kart değil hocam, ayrıca 128 bit ekran kartı için 16 GB şişirilmiş bir değer bence, tabii alabilirsiniz sizin tercihiniz. Bu arada 4070 ile 5600 tam sınırda bence, darboğaz yapacağını sanmıyorum yapsa da çok az yapar. Ama işlemciyi zorlayacağı için soğutucu almanızı tavsiye ederim

Hocam 4060ti 16gb düşünüyorum
Hocam sizin karariniz ama sadece 4060ti farki dlss 3 ilerdeki oyunlar ne olur bilmiyorum ama eger ilerde islemcinizi buyutcekseniz biraz daha buyuk kartlara yonelebilirsiniz 4060ti para israri denilecek bir kart cunki

O PSU ile normal.

Bu ikili alinabilir.

Max 3060 Ti üstunu islemcin yetmeyecek darbogaz olacagi icin daha mantikli yoksa 9bin 3080 de bulabilsin ama yine ayni FPS alir islemcine daha fazla yuk bindigi icin yakabilirsin

O islemcinin 1080P'de 4070'e kadar gideri var, hem islemciye yuk bindigi icin darbogazdan kaynakli ekran kartinin yanabilecegini ilk defa sizden duydum. Yok öyle bir şey, sisteme herhangi bir zarari olmaz darbogazin.

Hocam mevcutta sıvı soğutucum var 240 lık

Hocam 8 gb vram çok az değil mi 2k için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…