2.000 TL'ye ekran kartı önerisi

Bütçe
2.000

muhammedbro58

Centipat
Merhaba arkadaşlar. 2 bin bütçem var. CoD Warzone ve FH5 oynayacagim. Biri var, 1.600'e 4 GB RX 580 satiyor, digeri 1.800'den inmiyor RX 580 8 GB, GTX 1060 almak istedim ikinci el Kayseri'de en ucuzu 2.500, yardimci olabilir misiniz?

Ölü soket derken anlamadim, 3.3GHz 60 70 FPS oynatmaz mi Forza Horizon 5 darboğaz ne demek onu da bilmiyorum.

Bana sorarsan alma. Eski ve ölü bir soket, masraf yapacaksın yine yetmeyecek. Alacağım diyorsan da i5 6500 Falan al diyeceğim ama fahiş fiyattan satarlar.

i3 4.nesil darboğaz yaparmi 300 TL falan ucuz.

Bana sorarsan alma. Eski ve ölü bir soket, masraf yapacaksın yine yetmeyecek. Alacağım diyorsan da i5 6500 Falan al diyeceğim ama fahiş fiyattan satarlar.

i3 6.nesil veya?

Son düzenleme:
O anakarta 4. nesil işlemci takamazsın. Sadece 6 ve 7. nesil Intel işlemcileri destekliyor.

Ölü soketten kastım seneler öncesinin platformu, artık ne güncelleme alıyor ne de işlemci çıkıyor. Darboğaz da işlemcinin ekran kartını besleyememesi sonuncunda ekran kartının tamamını kullanamaması. Yani elindeki işlemci, konuda bahsi geçen ekran kartlarını besleyemeyeceği için ekran kartının tam performansından yararlanamazsın. Böylece FPS düşük olur.

6. nesil i3 işlemciler falan bir işe yaramaz. İlla alacaksan 6. nesil i5'lere bak. Ama dediğim fahiş fiyatlarla boşa masraf. Ölü platforma para harcamak doğru değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı