Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Teknik Özellikler: Uyumlu Soket Tipi Intel: LGA115x/1200/1700/2011/2066 AMD Socket: AM2/AM3/AM4/AM5/FM1/FM2 Fan Boyutu 120mm Fan Devri 600 - 2200 RPM Fan...
Ürünü kullandın mı dostum? Ben 5 aydır kullanıyorum ve gram sesini duymadım. Bir de core i7 9700k işlemcisini soğuttuğunu düşünürsek, gayet sessiz çalışıyor.
Bir ürün hakkında yorum yapacaksınız öncelikle kullanın.
Şubat sonu QP bilişime NZXT stokları gelecek. Acil değilse onu beklemeni öneririm. NZXT Z63, Z73 hem görüntü, hem performans (en sessizi mi bilmiyorum fakat Corsair’den sessiz) var. Bana göre soğutmanın kralı NZXT’dir.
Ürünü kullandın mı dostum? Ben 5 aydır kullanıyorum ve gram sesini duymadım. Bir de core i7 9700k işlemcisini soğuttuğunu düşünürsek, gayet sessiz çalışıyor.
Bir ürün hakkında yorum yapacaksınız öncelikle kullanın.
Çok kullandım kardeşim Yeterli Soğutma performansı olmayan kasalarda Uçak motoru gibi ses çıkartıyor malesef %100 devirde 40 DB lere kadar sesi çıkıyor. Herkesde senin kasandan yok malesef.
En ucuz SilverStone PF360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone PF360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Cooler Master MasterLiquid ML360R RGB MLX-D36M-A20PC-R1 Sıvı Soğutma arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Sessiz olup olmadıkları hakkında pek bir bilgim yok ama iyi soğutucular.
Build the Extraordinary with NZXT. Upgrade your gaming setup with an NZXT gaming PC. Loaded with the latest components and featuring sleek designs, our computers provide unmatched performance and reliability.