2.000 TL'ye kadar Bluetooth kulaklık önerisi

Eray456

Decapat
Realme Buds T100 kullanıyordum teki kayboldu. Aldığımdan beri bağlanmada sıkıntı çekiyordum. Şimdi en fazla 2000 TL'ye Bluetooth kulaklık almak istiyorum. Önerisi olan var mı?

Cihazınız Samsung ise Buds FE'den başkasını düşünmeyin bile.

Samsung değilse bile Buds FE fiyat bandının kralıdır ancak istemezseniz bir tık yükselip CMF Buds 2 Plus alabilirsiniz, ses kalitesi dengelidir ve kalitelidir.
QCY HT08 modelini de önerirler şimdi, sesi iyidir ve mikrofonu kalitelidir ancak ANC kalitesi ve uygulaması berbat.
Tercihinizi buna göre yapın. Ben olsam Buds FE alır geçerim.

Cihazınız Samsung ise Buds FE'den başkasını düşünmeyin bile.

Samsung değilse bile Buds FE fiyat bandının kralıdır ancak istemezseniz bir tık yükselip CMF Buds 2 Plus alabilirsiniz, ses kalitesi dengelidir ve kalitelidir.
QCY HT08 modelini de önerirler şimdi, sesi iyidir ve mikrofonu kalitelidir ancak ANC kalitesi ve uygulaması berbat.
Tercihinizi buna göre yapın. Ben olsam Buds FE alır geçerim.

Telefonum Samsung değil Xiaomi yine de bu da FE alınır mı? CMF Buds 2 Plus'ta onunla aynı fiyat onu mu alim.

Telefonum Samsung değil Xiaomi yine de bu da FE alınır mı? CMF Buds 2 Plus'ta onunla aynı fiyat onu mu alim.

Yine de alınır. İki cihaz da kalitelidir ve güzeldir ses profilleri dengelidir. Buds FE'nin mikrofonu bir tık daha kötü eğer bu önemliyse CMF alabilirsiniz. Ancak Buds FE'nin ses kalitesi ve ANC kalitesi bir tık daha iyi. Tamamiyle ihtiyaç meselesi. Ben şahsi kullanımıma göre Buds FE tercih ederim ikisi arasında ses kalitesi olarak.

Buds 2 Plus'da LDAC da var bunu da söyleyeyim ben önemsiz görsem de. Spotify ve YouTube Music gibi genel günlük kullanım uygulamalar desteklemediği için çok performans alamazsınız ama tercih etme sebebiniz olursa diye not düşeyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı