2.000 TL'ye kadar klavye önerisi

rad123

Centipat
Daha fazla  
@Kaan Diktaş merhaba, 1.500-2.000 TL arasında önerebileceğin(tuşlara basıldığında çok ses çıksın istemiyorum) bir klavye var mı?

@560052 merhaba tekrar. Yine rahatsız ediyorum seni ama kusura bakma. Klavye için konulara bakıyordum ve bir konuyu attığım yorum,konu olarak açıldı.Yani,öyle yapılması da gerekiyormuş aslında. Seni çok rahatsız ettiğim için yazmamıştım ama ceza bitince hemen yazmak iatedim tekrar. Toplamda 4.000-4.500 arası mouse ve klavye önerisi yapabilir misin bana? Aldığım sistemi de biliyorsun zaten.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim. Palm Grip ve 17.5-18 cm olması lazım.

Çok teşekkür ederim. Palm Grip ve 17.5-18 cm olması lazım.
@560052 klavye için de tuşlara basıldığında çok ses çıkmayan bir şey arıyorum aslında. Öneride bulunabilecek birini etiketleyebilir misin rica etsem?

Pilli model, M3 Pro daha iyi olur ama v3'ün yapı kalitesi ile karşılaştırılamaz.

Klavye için boyut tercihin nedir?
Ayın 1 inde indirim gelecek.
Hep tam boy kullandığım için yine tam boy olsun,diyeceğim sanırım.

Hep tam boy kullandığım için yine tam boy olsun,diyeceğim sanırım.
İndirimi de bekleyebilirim tabii. Zaten sistemin gelmesi de 4-5 günden fazla olacak. Modeli belirlersem rahatlarım tabii.

Hep tam boy kullandığım için yine tam boy olsun, diyeceğim sanırım.

İndirimi de bekleyebilirim tabii. Zaten sistemin gelmesi de 4-5 günden fazla olacak. Modeli belirlersem rahatlarım tabii.

AK992 1600 TL'ye gelse desem, elinde 1400 TL kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…