2.000 TL'ye kadar mousepad önerisi

• Konuyu başlatan dog9n
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 219
Bütçe
2000
İndirim varken Spirit of Aim Speed bakabilirsiniz hocam. Ben kontrol etmeyi sevdiğimden hybrid versiyonunu kullandım, ama o da hybrid değil control gibi ağır biraz. Net bütçe vermediğiniz için kendi kullandığımdan örnek vereyim dedim. Kaiser kalkınca döktürür zaten.
Hocam sanırım mouselara epey bir ilginiz var. 2 yıldır AKKO'nun AG ONE mouse'unu kullanıyorum. Aslında memnunum ama elime küçük geliyor. Elim yaklaşık 21cm, önerebileceğiniz bir mouse var mı?

Hocam sanırım mouselara epey bir ilginiz var. 2 yıldır AKKO'nun AG ONE mouse'unu kullanıyorum. Aslında memnunum ama elime küçük geliyor. Elim yaklaşık 21cm, önerebileceğiniz bir mouse var mı?

Maalesef ki var ... Görmüştüm bunu ama fiyatı çok artmış. Tam modelini atabilir misiniz ? 2-3 tane farklı model var da özelliklerini merak ettim. Tutuş şekli ve bütçe önemli hocam.

Maalesef ki var ... Görmüştüm bunu ama fiyatı çok artmış. Tam modelini atabilir misiniz ? 2-3 tane farklı model var da özelliklerini merak ettim. Tutuş şekli ve bütçe önemli hocam.
Ag One Joy a Life modeli hocam bendeki. Hocam %90 oranında palm tutuyorum mouse'u, sinirlenince claw'a dönüşebiliyor bazen sadece. 😃 Fiyat olarak 3.000 ila 7.000 arası beni üzmez. Maksadım çok para vermek değil, harcayacağım parayı doğru kullanabilmek. Yani 3.000 tl'lik mouse'u aldığımda 4.000 tl'lik mouse'a kıyasla çok şey kaybedeceksem 4.000 tl'lik olanı tercih. Aynı şekilde 5.000 tl'lik bir mouse'u aldığımda, 4.000 tl'lik mouse'a göre pek de bir kaybım olmayacaksa 4.000'liği tercih ederim. Umarım anlatabilmişimdir. 😄

Ag One joy a Life modeli hocam bendeki. Hocam %90 oranında palm tutuyorum fareyi, sinirlenince Claw'a dönüşebiliyor bazen sadece. 😃 fiyat olarak 3.000 ila 7.000 arası beni üzmez. Maksadım çok para vermek değil, harcayacağım parayı doğru kullanabilmek. Yani 3.000 TL'lik fareyi aldığımda 4.000 TL'lik fareye kıyasla çok şey kaybedeceksem 4.000 TL'lik olanı tercih. Aynı şekilde 5.000 TL'lik bir fareyi aldığımda, 4.000 TL'lik fareye göre pek de bir kaybım olmayacaksa 4.000'liği tercih ederim. Umarım anlatabilmişimdir. 😄

Ben elimi ölçtüğümde 20 cm gözüküyor ama telefondan ölçtüğüm için kesin doğru diyemem. Kullandığım mouse her tutuşa uyuyor. İncelememde palm için küçük demişim de uzun zamandır palm kullanmadığımdan rahat ettiğim tutuşu unutmuşum. Teknik olarak 5-6-7 bütçesi arasında hiçbir fark yok desem yeridir. Ondan siz öyle deyince aklıma direkt Leviathan V4 geldi. Şu anda kullandığınızla aralarında boyut olarak şöyle bir fark var.

1763079752554.png

Biraz bakının Sosyal'de de çok öneriyoruz zaten bunu. Fikir edinmek isterseniz incelememi okursunuz. Yok bu bana küçük derseniz başka atarız.

Ben elimi ölçtüğümde 20 cm gözüküyor ama telefondan ölçtüğüm için kesin doğru diyemem. Kullandığım mouse her tutuşa uyuyor. İncelememde palm için küçük demişim de uzun zamandır palm kullanmadığımdan rahat ettiğim tutuşu unutmuşum. Teknik olarak 5-6-7 bütçesi arasında hiçbir fark yok desem yeridir. Ondan siz öyle deyince aklıma direkt Leviathan V4 geldi. Şu anda kullandığınızla aralarında boyut olarak şöyle bir fark var.

Eki Görüntüle 2604293

Biraz bakının Sosyal'de de çok öneriyoruz zaten bunu. Fikir edinmek isterseniz incelememi okursunuz. Yok bu bana küçük derseniz başka atarız.
Valla hocam ben daha çok kafamı kurcalamadan, hem önerdiğiniz mouse'u hem de mouse pad'i sipariş verdim. Artık şu yük üstümden kalksın daha fazla araştırmak istemiyorum. 😊 Mouse incelemenizi de okudum, elinize sağlık. Gece gece çok yardımcı oldunuz, teşekkür ediyorum.

Vallahi hocam ben daha çok kafamı kurcalamadan, hem önerdiğiniz fareyi hem de mouse Pad'i sipariş verdim. Artık şu yük üstümden kalksın daha fazla araştırmak istemiyorum. 😊 mouse incelemenizi de okudum, elinize sağlık. Gece gece çok yardımcı oldunuz, teşekkür ediyorum.

Estağfurullah hocam ne yaptım 2 mesaj attım. Rica ederim. ☺️

Ben 250TL cam kesme tahtası kullanıyorum. Neden fazla paraya vereyim. Hem damperli cam hem de köşeleri yuvarlanmış.

Hocam meraktan soruyorum, QcK+'ın sizi memnun etmeyen yönü tam olarak ne ki yeni bir mousepad arayışındasınız? Sorumu yanlış anlamayın, bende mousepad almayı düşünüyorum ve QcK+ almaya neredeyse karar verdim gibi, araştırıyorum ve genelde sonuç en iyisinin o olduğu yönünde çıkıyor. Deneyiminiz bu açıdan benim için önemli.
hocam padi alalı yaklaşık 8 sene olmuştu ve sorunsuz kullandım, memnun kaldığım için konuda adını da geçirmek istedim ki aynı tarz sadece daha güncel ve yeni pad önerileri gelsin. padle ilgili hiç sorun yaşamadım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı