Corsair Void Elite RGB 7.1 Surround Kablosuz Carbon Gaming Kulaklık Bunun kablolu hali vardı 2.000'e bulabilirsin ama bu kulaklığın piyasasından haberim yok. Onun dışında HyperX Cloud Core 7.1 HX-HSCC-2-BK/WW Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu öneririm çünkü kablosuz versiyonu çok çok pahalı. Ucuza kapatmak istiyorsan HyperX olanı alabilirsin.Rahatlık ve ses kalitesi çok önemli bütçe 200-300 yukarı çıkabilir. Kulak üstü kulak içi fark etmez, gündelik kullanım için.
Hocam gündelik kullanım için arıyorum.Corsair Void Elite RGB 7.1 Surround Kablosuz Carbon Gaming Kulaklık Bunun kablolu hali vardı 2.000'e bulabilirsin ama bu kulaklığın piyasasından haberim yok. Onun dışında HyperX Cloud Core 7.1 HX-HSCC-2-BK/WW Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu öneririm çünkü kablosuz versiyonu çok çok pahalı. Ucuza kapatmak istiyorsan HyperX olanı alabilirsin.
Gündelik kullanımdan kastığınız nedir?Hocam gündelik kullanım için arıyorum.
Oyun için zaten Razer Kraken TE var, ben yolculuklarda kullanabileceğim kaliteli bir kulaklık arıyorum.Gündelik kullanımdan kastığınız nedir?
Demek istediği oyun başında değil,yolda arabada metroda sokakta kullanacağı günlük kulaklık.Gündelik kullanımdan kastığınız nedir?
JBL kulaklıklara bakabilirsin o halde. T500. 1000 TL ama gündelik kullanım için sadece bunu bulabildim.Oyun için zaten Razer Kraken TE var, ben yolculuklarda kullanabileceğim kaliteli bir kulaklık arıyorum.
Oyun için değil mi o?Gündelik hayatta void elite kullandınız mı?
Kullanmadım çünkü kulaklığa ihtiyacım yok. Kocaman bir ses sistemim var. Tabii gündelik kullanımda T500 kullanıyorum.Gündelik hayatta void elite kullandınız mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.