2.000 TL'ye kulaklık önerisi

Kullanmadım çünkü kulaklığa ihtiyacım yok. Kocaman bir ses sistemim var. Tabii gündelik kullanımda T500 kullanıyorum.

Kullanmadığınız ürünü onermek :)Void Elite gündelik kullanimda berbat bir ürün. Ne kafada duruyor ne sağına soluna bakabiliyorsun. Jabra Elite 4 öneririm.

Kullanmadığınız ürünü onermek :)Void Elite gündelik kullanimda berbat bir ürün. Ne kafada duruyor ne sağına soluna bakabiliyorsun. Jabra Elite 4 öneririm.
Hocam ben T500 önerdim ondan sonra.

Ayrıca 7-8 tane konuya baktım. 8 konunun 6'sında Void Elite öneriliyordu gündelik kullanım için. Her önereceğimiz ürünü kullanmamıza gerek yok.

Son düzenleme:
Rahatlık ve ses kalitesi çok önemli bütçe 200-300 yukarı çıkabilir. Kulak üstü kulak içi fark etmez, gündelik kullanım için.
Kulak üstü;
•Takstar ML850
•Skullcandy Hesh Evo
•Sennheiser HD200 Pro
•Sony WH-CH510W
Kulak içi;
•Jabra Elite 7 Pro
•Jabra Elite 7 Active

Hocam ben T500 önerdim ondan sonra.

Ayrıca 7-8 tane konuya baktım. 8 konunun 6'sında Void Elite öneriliyordu gündelik kullanım için. Her önereceğimiz ürünü kullanmamıza gerek yok.
Gündelik kullanımı kenara bırak. Oyun için bile bu bütçede daha iyi alternatifleri var. Ayrıca gündelik kullanım için kim önermiş Void Elite ? Wireless modelini ele alalım. Mikrofon çıkmıyor, Bluetooh yok. Dışarıda nasıl kullanmasını bekliyorsun 😀?

Gündelik kullanımı kenara bırak. Oyun için bile bu bütçede daha iyi alternatifleri var. Ayrıca gündelik kullanım için kim önermiş Void Elite? Wireless modelini ele alalım. Mikrofon çıkmıyor, Bluetooth yok. Dışarıda nasıl kullanmasını bekliyorsun 😀?

Öyle demeyin. Sekiz konunun altısında Void Elite önerilmiş. Kasayı da yanınıza alıyorsunuz dışarıda. Anker Life Note öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı