2.000 TL'ye Wireless fare önerisi

Bütçe
2000
Amacin 1000Hz kullanmak ise, 200mAh da oldukca yeterli. 4000+ ustune gereksiz guc tukettiginden pili hızlı bitiyor. 300 de olsa 400de olsa surekli sarjla ugrasirsiniz.
Hocam g pro x'in fiyatı neden bu kadar düşük? En yakın fiyat 4500TL.

Aslında bu para da oldukca pahalı bu urun ıcın. 2.5 dan fazlasını hak edecek bır urun degıl ki almak isteyen cogu kısıye ikinci el öneriyorum. 3.8-4 cok gereksız paralar gpx ıcın.

Rahat oldugu ıcın acıkcası, shape cok safe herkesin kolayca uyum saglayabılecegı bir shape. E-Sporcular bunu kullanıyor diye guzel bır mouse olmuyor maalesef, gpx2 haric logitech gereksiz ve mantıksız geliyor bana. Ve genelde sponsor oldukları takımlar da kullanıyor.

Rahat oldugu ıcın acıkcası, shape cok safe herkesin kolayca uyum saglayabılecegı bir shape. E-Sporcular bunu kullanıyor diye guzel bır mouse olmuyor maalesef, gpx2 haric logitech gereksiz ve mantıksız geliyor bana. Ve genelde sponsor oldukları takımlar da kullanıyor.
3000e hangi fareler var?

ATK-VXE-VGN-Pulsar bunların (belli başlı modelleri) alınabılır, belki ekstra OGM Cloud'a bakılabılır. İkinci el secenek cok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı