2-3 bın arası kablosuz fare

Bütçe
2000-3000
İkinci el temiz Logitech g502 kablosuz bul yapıştır. 2-2.5 arası bulunur 3 e çıkarsan sıfırda bulursun.

Yıllardır kablolusunu kullanıyordum. Şimdi kablosuzuna geçtim. Müthiş bişiii :)

İkinci el temiz Logitech G502 kablosuz bul yapıştır. 2-2.5 arası bulunur 3'e çıkarsan sıfırda bulursun.

Yıllardır kablolusunu kullanıyordum. Şimdi kablosuzuna geçtim. Müthiş bişiii :)

Hala önerilen farenin fosil olmasına mı yanayım, kablosunu bırakıp kablosuzuna geçmene mi yanayım bilemedim.

Hala önerilen farenin fosil olmasına mı yanayım, kablosunu bırakıp kablosuzuna geçmene mi yanayım bilemedim.
Dostum, ergen muhabbetlerini kendine sakla. Multimedya'nın kralı Logitech'tir. Bakarsan G502 tasarıma Razer ve bir çok markanın o tasarımdan ilham aldığını görebilirsin. Kaldıki önerdiğim mouse 25.000 DPI ve piyasanın enleri arasındadadır.

Dostum, ergen muhabbetlerini kendine sakla. Multimedya'nın kralı Logitech'tir. Bakarsan G502 tasarıma Razer ve birçok markanın o tasarımdan ilham aldığını görebilirsin. Kaldı ki önerdiğim mouse 25.000 DPI ve piyasanın enleri arasındadadır.

Piyasanın enleri arasında oluşu yaklaşık 4 sene öncesine tekabül eder. Teknoloji çok değişti.
Ayrıca DPI önemsiz. Mcu-sensör gibi önemli 2 etmende attığım tüm fareler G PRO X dışında tüm lucutig(!) ürünlerini sağlı sollu tokatlıyor.
Ayrıca ergen muhabbeti diyerek seviyeni belli etmişsin. Ben bu piyasadaki çoğu fareyi inceleyip ona göre yorum yapıyorum. Kaynaksız konuşan birisi de değilim. Çoğu kardeşimize burada mouse önerilerinde gerekli detayları ve neye dikkat etmesi gerektiğini de belirtiyorum.

Piyasanın enleri arasında oluşu yaklaşık 4 sene öncesine tekabül eder. Teknoloji çok değişti.
Ayrıca DPI önemsiz. Mcu-sensör gibi önemli 2 etmende attığım tüm fareler G PRO X dışında tüm lucutig(!) ürünlerini sağlı sollu tokatlıyor.
Ayrıca ergen muhabbeti diyerek seviyeni belli etmişsin. Ben bu piyasadaki çoğu fareyi inceleyip ona göre yorum yapıyorum. Kaynaksız konuşan birisi de değilim. Çoğu kardeşimize burada mouse önerilerinde gerekli detayları ve neye dikkat etmesi gerektiğini de belirtiyorum.

Ayrıca Razer mouse konusunda Logitech'i sağlam solladı. Aşırı üst segmentlerdeki fareleri şu an Lamzu ve Ninjutso ile yarışıyor.
Ayrıca bu bütçede 1.tercih her daim Lamzu thorn-VXE R1 Pro+4K dongle olur.
Ekstradan Lamzu Atlantis OG PRO 4K Wireless Mouse 3400 seviyesindeyken rakibi herhangi bir mouse yok.

Ayrıca Razer mouse konusunda Logitech'i sağlam solladı. Aşırı üst segmentlerdeki fareleri şu an Lamzu ve Ninjutso ile yarışıyor.
Ayrıca bu bütçede 1.tercih her daim Lamzu thorn-VXE R1 Pro+4K dongle olur.
Ekstradan Lamzu Atlantis OG PRO 4K Wireless Mouse 3400 seviyesindeyken rakibi herhangi bir mouse yok.
Hala solladı diyorsun, solladı dediğin razerın basilisk modellerine bakarsan kimden ilham aldığını görürsün.

Hala solladı diyorsun, solladı dediğin Razer'ın Basilisk modellerine bakarsan kimden ilham aldığını görürsün.

Evet hala solladı diyorum. Teknik özelliklerde sollanan Logitech çünkü Razer değil.
Sırf shape olarak ilham alınmış diye Razer yavana atılmıyor. Teknik bilgiden mahrumsanız önermeyin lütfen saygılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı