2-3 bin TL bütçede MacBook mu Mini PC mi?

Tutsii

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core i5 7100 3.00Ghz 4x
DDR4 8gb Ram SODİMM
250GB m2 Samsung SSD
İntel MESA 4GB Ekran Kartı
Meslek
Öğrenci
Merhaba ben LGS için bir PC bakıyordum. Sarı sitede 2.400 TL'ye satılan i5 4.nesil işlemci 8 GB RAM vardı. Mini PC'de 16 GB RAM ve i3 4.nesil işlemci vardı. Bütçem 2.000-3.000 arası. Bir de amacım sadece Web'de surf yapmak oyun oynamak değildir. Bunlar iyi değilse önerebilirsiniz. MacBook'ya da ASUS gibi bir marka olsa iyi olur.

Sarı sitede en ucuz temiz Macbook 4500 TL. Açıkçası bu fiyatlara cihaz görmek biraz şaşırttı. Madem sadece internette gezmek için kullanacaksın, biraz bütçeni arttırmaya bak. 2K-3K ile tablet bulursun 2. el.

Sarı sitede en ucuz temiz MacBook 4500 TL. Açıkçası bu fiyatlara cihaz görmek biraz şaşırttı. Madem sadece internette gezmek için kullanacaksın, biraz bütçeni arttırmaya bak. 2K-3K ile tablet bulursun 2. el.

0 bir tane notebook buldum 8 GB RAM 256 GB SSD'li ancak işlemcisi i5 4.nesil sizce sıkınto yaratır mı?

Sarı sitede en ucuz temiz MacBook 4500 TL. Açıkçası bu fiyatlara cihaz görmek biraz şaşırttı. Madem sadece internette gezmek için kullanacaksın, biraz bütçeni arttırmaya bak. 2K-3K ile tablet bulursun 2. el.

Bir tanede hometec alfa bir notebook daha buldum Intel Celeron N3350 işlemci 3GB RAM (yükseltebilirim) bir de eMMC 32 GB depolama var.(Windows 10 Home var)

Elinde monitör klavye ve mouse var mı?
Merhaba ben LGS için bir PC bakıyordum. Sarı sitede 2.400 TL'ye satılan i5 4.nesil işlemci 8 GB RAM vardı. Mini PC'de 16 GB RAM ve i3 4.nesil işlemci vardı. Bütçem 2.000-3.000 arası. Bir de amacım sadece Web'de surf yapmak oyun oynamak değildir. Bunlar iyi değilse önerebilirsiniz. MacBook'ya da ASUS gibi bir marka olsa iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı