2-3 bin TL mekanik oyuncu klavye önerisi

Bütçe
2000-3000

Vâreste

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ANAKART : ASUS PRİME G610M-K D4
EKRAN KARTI : ASUS DUAL RTX 4060 8GB
İŞLEMCİ : İNTEL İ5 12400F
RAM : LEXAR16 GB
DEPOLAMA : 500 GB M.2 SSD
Merhaba, öncelikle mekanik klavye almayı düşünüyorum bunun içinde yardımınıza ihtiyacım var. Oyun olarak Apex Legends, Valorant tarzı daha çok FPS oyunları oynuyorum bu oyunlar için uygun bir klavye arıyorum. Bütçem 2000-3000 arası beni üzmeyecek güzel bir klavye önerirseniz sevinirim. İyi sosyaller.

nasıl?

nasıl?

Kronik sorunlu. Malzeme kalitesi rezil, noname rezalet bir mcu kullaniyor, yazilimi kotu.

Hocam belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın %75 üzeri olursa daha iyi olur klavye boyutu.

Nasıl?

Hocam belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın %75 üzeri olursa daha iyi olur klavye boyutu.

Başka önerisi olan var mı acaba?

Başka önerisi olan var mı acaba?
Machenike K600-B100 Lite Kablolu Red Switch RGB Siyah Gaming Klavye | GANK kendi kullandığım klavye bu hocam 200tl indirim var bjk200 kod
MCHOSE Z75S %75 RGB Kablosuz Hotswap Gri - Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-Z75S-1) başka altarnatif 3k ya kadar önerecek varsa bekleyebilirsin

Machenike K600-B100 Lite Kablolu Red Switch RGB Siyah Gaming Klavye | GANK kendi kullandığım klavye bu hocam 200TL indirim var BJK200 kod.
MCHOSE Z75S %75 RGB Kablosuz Hotswap Gri - Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-Z75S-1) başka altarnatif 3K ya kadar önerecek varsa bekleyebilirsin.

Tepkime süresi filan nasıldır hocam FPS oyunlarında fark yaratır mı bir diğer sorumda yazılımı nasıl yani benim için pek bir önemi yok yazılımında yüklemek zorunda mıyız?

Tepkime süresi filan nasıldır hocam FPS oyunlarında fark yaratır mı bir diğer sorumda yazılımı nasıl yani benim için pek bir önemi yok yazılımında yüklemek zorunda mıyız?
Yok hocam tak çalıştır hiç bir sorun yok knight , silkroad , metin2 tarzı oyunlar oynuyorum bende arada FPS oyun giriyorum ufak klavye kullanamadım o yüzden bu tarza alışığım bende

Yok hocam tak çalıştır hiçbir sorun yok Knight, Silkroad, Metin2 tarzı oyunlar oynuyorum bende arada FPS oyun giriyorum ufak klavye kullanamadım o yüzden bu tarza alışığım bende.

Normalde tam boy kullanıyorum bende ilk defa böyle bir klavye ile deneyim sağlayacağım alışması zor olacak gibi 😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı