2-3 haftada bir 100 km yol gidilebilecek supersport motosiklet önerisi

merian

Hectopat
Daha fazla  
Mselam arkadaşlar A2 ehliyetini aldım daha önce de trafik vb tecrübem var 200 250 bin arası uzun yol sayılr mı bilmiyorum ama 100 km yol gidebileceğim (2 3 haftada bir) supersport tarzı motosiklet arıyorum. Yani harcama yaparım ama aşırı da masraf çıkarmasın 2.el CBR 250 vs düşünüyorum ya da sıfır alabileceğim motorlar var mıdır istediğim bantta? Rica ediyorum dediğim tarzda öneri yapın teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mselam arkadaşlar A2 ehliyetini aldım daha önce de trafik vb tecrübem var 200 250 bin arası uzun yol sayılr mı bilmiyorum ama 100 km yol gidebileceğim (2 3 haftada bir) supersport tarzı motosiklet arıyorum. Yani harcama yaparım ama aşırı da masraf çıkarmasın 2.el CBR 250 vs düşünüyorum ya da sıfır alabileceğim motorlar var mıdır istediğim bantta? Rica ediyorum dediğim tarzda öneri yapın teşekkür ederim.
zx4rr olabilirmi hocam?

RS 200 veya R25 kafi gibidir hocam RS200 hem F/P uzun yol için iyidir ama bütçeme uygun diyorsanız R25 ilk tercihiniz olmalı.

2. el düzgün bir R25 olabilir bütçenizi yazar mısınız?
sigortası vs ile toplamda max 250 bin çıkabilirim

@merian Aprilia RS 457 olabilir.
nasıl motor hocam

RS 200 veya R25 kafi gibidir hocam RS200 hem F/P uzun yol için iyidir ama bütçeme uygun diyorsanız R25 ilk tercihiniz olmalı.
r25 kaç km de alınmalı nelere dikkat etmeliyim 2 3 yıl kullanmak istiyorum ve aktif olarak gezen biriyim

Sigortası vs ile toplamda Max 250 bin çıkabilirim.

Nasıl motor hocam.

R25 kaç km de alınmalı nelere dikkat etmeliyim 2 3 yıl kullanmak istiyorum ve aktif olarak gezen biriyim.

En fazla 20 binde R25 alınır hocam yanınızda motordan anlayan birisi ve detaylı ekspertizle gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı