Alperenclhsz Centipat Katılım 24 Nisan 2024 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #1 Arkadaşlar klavye alacağım. Uzun süredir bakıyorum. Mekanik manyetik fark etmez. Uzun ömürlü yumuşak sesli kablosuz olsun. Önerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar klavye alacağım. Uzun süredir bakıyorum. Mekanik manyetik fark etmez. Uzun ömürlü yumuşak sesli kablosuz olsun. Önerinizi bekliyorum.
xyxyba Decipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 801 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #2 Alperenclhsz dedi: Arkadaşlar klavye alacağım. Uzun süredir bakıyorum. Mekanik manyetik fark etmez. Uzun ömürlü yumuşak sesli kablosuz olsun. Önerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... MCHOSE G75 Pro Black Green Cabbage Tofu Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr
Alperenclhsz dedi: Arkadaşlar klavye alacağım. Uzun süredir bakıyorum. Mekanik manyetik fark etmez. Uzun ömürlü yumuşak sesli kablosuz olsun. Önerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... MCHOSE G75 Pro Black Green Cabbage Tofu Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr
BinbasiOmen41 Femtopat Katılım 30 Temmuz 2025 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #3 Alperenclhsz dedi: Arkadaşlar klavye alacağım. Uzun süredir bakıyorum. Mekanik manyetik fark etmez. Uzun ömürlü yumuşak sesli kablosuz olsun. Önerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam 8 sayfa boyunca MCHOSE G75 Pro önerdik madem yeni konu açacaktiniz neden begenmedim demediniz?
Alperenclhsz dedi: Arkadaşlar klavye alacağım. Uzun süredir bakıyorum. Mekanik manyetik fark etmez. Uzun ömürlü yumuşak sesli kablosuz olsun. Önerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam 8 sayfa boyunca MCHOSE G75 Pro önerdik madem yeni konu açacaktiniz neden begenmedim demediniz?
Mursel55 Picopat Katılım 3 Mart 2025 Mesajlar 636 Makaleler 2 28 Ağustos 2025 #4 Alperenclhsz dedi: Arkadaşlar klavye alacağım. Uzun süredir bakıyorum. Mekanik manyetik fark etmez. Uzun ömürlü yumuşak sesli kablosuz olsun. Önerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... MCHOSE G75 Pro Black Green Cabbage Tofu Klavye bu önerilen iyi aslında beğenmediniz mi?
Alperenclhsz dedi: Arkadaşlar klavye alacağım. Uzun süredir bakıyorum. Mekanik manyetik fark etmez. Uzun ömürlü yumuşak sesli kablosuz olsun. Önerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... MCHOSE G75 Pro Black Green Cabbage Tofu Klavye bu önerilen iyi aslında beğenmediniz mi?
Alperenclhsz Centipat Katılım 24 Nisan 2024 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #5 BinbasiOmen41 dedi: Hocam 8 sayfa boyunca MCHOSE G75 Pro önerdik madem yeni konu açacaktiniz neden begenmedim demediniz? Genişletmek için tıkla... Son kez öneri bekledim hemfikirim artık sıkıntı yok
BinbasiOmen41 dedi: Hocam 8 sayfa boyunca MCHOSE G75 Pro önerdik madem yeni konu açacaktiniz neden begenmedim demediniz? Genişletmek için tıkla... Son kez öneri bekledim hemfikirim artık sıkıntı yok