2-3K TL arası 4K Hz ve üstü mouse önerisi

r0nzy

Femtopat
Daha fazla  
2-3K TL arası, 4K Hz ve üstü mouse önerisi. Claw tutuyorum genelde. Ajazz AJ159 Apex modeli hoşuma gitmişti aslında veya VXE R1 Pro Max gibi modeller güzel geldi. Eğer önerileriniz varsa daha güzelleri de olabilir. Şimdiden sağ olun.

Scyrox v8.

Hocam fareyi incelerken ATK blazing F1 modeliyle karşılaştım görüntü bakimindan daha güzel sanki siz hangisini onerirsiniz?

belirtmeyi unutmuşum küçük olmayan bi mouse arıyorum bi yandan teşekkürler
Hocam Rtings'de herhangi bir incelemesi yok ATK'nın bence Skyrox V8 al hem daha ucuz hem daha iyi. Şu an incelemelerde 2. sırada.

Hocam fareyi incelerken ATK blazing F1 modeliyle karşılaştım görüntü bakimindan daha güzel sanki siz hangisini onerirsiniz?

Belirtmeyi unutmuşum küçük olmayan bir mouse arıyorum bir yandan teşekkürler.

Hocam Rtings'de herhangi bir incelemesi yok ATK'nın bence skyrox V8 al hem daha ucuz hem daha iyi. Şu an incelemelerde 2. sırada.

Hocam farenin Click yerleri biraz alta doğru yatıyor o biraz şey etti sadece onun dışında bayağı guzelmis cidden düşünürüm sag olun.

şimdi baktım hocam v6 ile v8 in her şeyi aynıysa görüntü olarak v6 düşünürüm aynı ozellikler mi ikisi de

Son düzenleme:

Belirtmeyi unutmuşum küçük olmayan bir mouse arıyorum bir yandan teşekkürler.

Bende 2 mouse arasında kaldım. ATK'nın sitesi haricinde adama kıllı incelem neredeyse yok V6 ama her yerde bir sürü yorum,incelemeye sahip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…