2.4 GHz ile 5 GHz ayırmaya gerek var mı?

KunRois

Kilopat
Daha fazla  
Bir videoda gördüğüm kadarıyla aynı isimde olursa aralarında otomatik olarak geçiş yapıp hangisi daha iyiyse onu kullanıyormuş bilgisayarlar ve telefonlar. Bunu ayırmaya gerek var mı? Yoksa hangisi daha iyiyse otomatik ona geçmesi daha mı iyi?

Bence ayırın. Evde çok fazla internet kullanmayanları 2.4 GHz ağına bağlayıp (mesela interneti sadece temel işlemler için kullananlar, yaşlı insanlar vb.) interneti yoğun kullananları (mesela eğer çok online oyun oynuyorsanız kendinizi) bağlayabilirsiniz.

5 GHz çok daha iyi o yüzden kesinlikle ayırın. 2.4 modemden çok çok uzakta olmadığınız sürece daha iyi çalışmaz.

5 GHz çok daha iyi o yüzden kesinlikle ayırın. 2.4 modemden çok çok uzakta olmadığınız sürece daha iyi çalışmaz.
Anladım hocalar teşekkürler. O zaman benim konsolu ve bilgisayarı 5GHz bağlayayım. Geri kalan ev halkını 2.4GHz mahkum edeyim

Anladım hocalar teşekkürler. O zaman benim konsolu ve bilgisayarı 5GHz bağlayayım. Geri kalan ev halkını 2.4GHz mahkum edeyim
Aynen, özellikle evdeki diğerleri çok da fazla internet hızına ihtiyaç duymuyorsa en iyisi dediğiniz gibi.

Modeminiz 5GHz Destekliyor/Var ise 5Ghz Daha Mantıklı olacaktır oyun oynuyorsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…