Arkadaşlar dalga geçmeyin. Arel universitesi geçen yıl dolmamış, yerleşebilir miyim? (elektronik teknolojisi veya elektrik istiyorum.)
Yani hocam 1 milyon sıralamaya terörist bile olamazsın denirken siz 2.4 m den bahsediyorsunuz.Arkadaşlar dalga geçmeyin. Arel Universitesi geçen yıl dolmamış, yerleşebilir miyim? (Elektronik Teknolojisi veya Elektrik istiyorum.)
Ben diyecektim hocam küstüm sizleYani hocam 1 milyon sıralamaya terörist bile olamazsın denirken siz 2.4 m den bahsediyorsunuz.
Yani hocam 1 milyon sıralamaya terörist bile olamazsın denirken siz 2.4 mden bahsediyorsunuz.
Yani hocam 1 milyon sıralamaya terörist bile olamazsın denirken siz 2.4 mden bahsediyorsunuz.
Mezuna bırakmayı düşündünüz mü?
Haklısınız da hocam tekrar mezuna kalamam geçen yıl dolmamış bu yıl dolar mı ki? Elektronik teknolojisi.
Haklısınız da hocam tekrar mezuna kalamam geçen yıl dolmamış bu yıl dolar mı ki? Elektronik teknolojisi.
Düşündüm ama vazçgeçtim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.