2.4 milyon sıralama ile üniversite gelir mi?

2 milyon 400 bin sıralama için hiç kitap yüzü açmamış olmanız gerekir ki hiç kitap yüzü açmayan birisi bile ortalama 1 milyon civarında sıralama yapıyor. Herkes okumak mecburiyetinde değil, olmuyorsa zorlamanın mantığı da yok. İsterseniz AÖF'den bölüm yazın, direkt çalışmaya başlayın.

Hocam yeniden mezuna kalıp çalışacağım. Teşekkür ederim. Diğer arkadaşlara da teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rica ederim. Bu sefer çalışmanızın hakkını verin, adamakıllı çalışın. Sağlam bir bölüme gidin.

Arkadaşlar dalga geçmeyin. Arel universitesi geçen yıl dolmamış, yerleşebilir miyim? (elektronik teknolojisi veya elektrik istiyorum.)

Şu an trollediğini düşünüyorum. 2.4milyon sıralama yapmak için ya sınava 2-3gün uyumadan aralıksız LoL oynayarak girmek lazım ya da zihinsel sorunların olması lazım. Yanlış anlama odaklanma problemi veya hafıza problemleri çekiyor olabilirsin. Bence eğer trollemiyorsan ders çalışmadan önce bir psikiyatriste falan görün. Eğer zaten 1sene mezuna kalıp bu sıralamayı yaptıysan gerekli mercilerden yardım almadan 1yıl daha mezuna kalırsan da başarılı olamazsın.

Şu an trollediğini düşünüyorum. 2.4milyon sıralama yapmak için ya sınava 2-3gün uyumadan aralıksız LoL oynayarak girmek lazım ya da zihinsel sorunların olması lazım. Yanlış anlama odaklanma problemi veya hafıza problemleri çekiyor olabilirsin. Bence eğer trollemiyorsan ders çalışmadan önce bir psikiyatriste falan görün. Eğer zaten 1sene mezuna kalıp bu sıralamayı yaptıysan gerekli mercilerden yardım almadan 1yıl daha mezuna kalırsan da başarılı olamazsın.

Hocam dehb ve OKB tanısı kondu zaten ilaç kullanıyorum. Dikkat dağınıklığı ve kontrol hastalığı var.

@MahoAga

Ek olarak troll değilim.

Merhaba @499604. Öncelikle konunuzdaki sayı Ek Puanlı TYT Yerleştirme Sıralamanız mı yoksa normal TYT Yerleştirme Sıralamanız mı, ve geçen seneye göre sıralamanız daha iyi mi geldi?
Merhaba @499604. İstanbul Arel Üniversitesi %50 burslu 2 yıllık Elektronik Teknolojisi ile İstanbul Gelişim Üniversitesi %50 burslu 2 yıllık Elektronik Teknolojisi bölümlerini kazanma ihtimaliniz var ama seneye TYT'de ilk 750.000'e girip bahsettiğim yerleri tam burslu olarak kazanma ihtimaliniz de var.

Merhaba @499604. İstanbul Arel Üniversitesi %50 burslu 2 yıllık elektronik teknolojisi ile İstanbul Gelişim Üniversitesi %50 burslu 2 yıllık elektronik teknolojisi bölümlerini kazanma ihtimaliniz var ama seneye TYT'de ilk 750.000'e girip bahsettiğim yerleri tam burslu olarak kazanma ihtimaliniz de var.

Hocam mezuna bırakıyorum hedefim TYT'de 200k seneye için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı