2.5 ay fitness sonuçları nasıl?

DARKLOCATION

Decapat
Daha fazla  
Yaş 17 fitnessta 2.5 ay sizce nasıl?

Screenshot_2023-12-09-22-56-56-974_com.miui.gallery.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum 2.5 ayda istesen de bir şey yapamazsın ağır steroid kullanmakla beraber yüksek protein almazsan.
Ağır steroid kullansada birşey yapamaz 2.5 ayda zaten 1 ayda çalışmaya başlıyor kısa ester girse bile zaten daha temel yok birşey yok hiçbir etki alamaz ilaçtan

Dostum aynaya bakınca hiçbirşey olmadığı malum ama bu gayet normal bir durum çünkü 2.5 ayda herhangi bir şey olmaz sadece ellerde demir tutmaktan belki nasır çıkabilir okadar

Ağır steroid kullansa da bir şey yapamaz 2.5 ayda zaten 1 ayda çalışmaya başlıyor kısa ester girse bile zaten daha temel yok bir şey yok hiçbir etki alamaz ilaçtan.

Dostum aynaya bakınca hiç bir şey olmadığı malum ama bu gayet normal bir durum çünkü 2.5 ayda herhangi bir şey olmaz sadece ellerde demir tutmaktan belki nasır çıkabilir o kadar.
Nasır bile doğru düzgün çıkmaz. Ama steroid ağır olursa bir şeyler çıkar ufaktan da olsa.

Nasır bile doğru düzgün çıkmaz. Ama steroid ağır olursa bir şeyler çıkar ufaktan da olsa.
Evet ama temelsiz steroide başlayanlar ilaçtan hiç verim alamıyorlar bizim salonda dolu adamlar 5 6 aydır spor yapıyor 5 6 aydır da deca winstrol gibi güçlü ilaçlar kullanıyor hiçbirşey yok adamlarda 15 kilo dambel basamıyorlar

Evet ama temelsiz steroide başlayanlar ilaçtan hiç verim alamıyorlar bizim salonda dolu adamlar 5 6 aydır spor yapıyor 5 6 aydır da deca winstrol gibi güçlü ilaçlar kullanıyor hiç bir şey yok adamlarda 15 kilo dumbell basamıyorlar
Lateral diyorsan normaldir ben 1 yıldır yapıyorum tam nizami formda 7.5 anca yapıyorum nizamiyet biraz bozulunca anca 15kg yapabiliyorum. Yani aslında 2.5 ayda dediğiniz gibi steroidle 2.5 ayda bir şey olmaz ama 5-6 ayda olmalı demek ki ya size yalan atıyorlar, ya kullandıkları ilaç sahte, ya beslenmeleri çöp ya da dümenden spor yapıyorlar.

Lateral diyorsan normaldir ben 1 yıldır yapıyorum tam nizami formda 7.5 anca yapıyorum nizamiyet biraz bozulunca anca 15kg yapabiliyorum. Yani aslında 2.5 ayda dediğiniz gibi steroidle 2.5 ayda bir şey olmaz ama 5-6 ayda olmalı demek ki ya size yalan atıyorlar, ya kullandıkları ilaç sahte, ya beslenmeleri çöp ya da dümenden spor yapıyorlar.
Ne laterali keşke lateral olsa dambel press 😂

Yok yalan değil gerçekten 5 6 aydır salondalar ilaçları gözümün önünde bastılar kalçadan kaç kere deca ve winstrol artık sahte olma ihtimali yüksek

Technopat Haberler

Geri
Yukarı