2, 5" harici HDD kutusu önerisi

CrossBench

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba,
Seagate Expansion 2 TB harici HDD kullanıyorum. (Aşağıdaki N11 linkinde hangi kutu olduğunu görebilirsiniz.) Disk kutusundaki kabloyu taktığımız yerdeki söketin lehimleri koptu. Kendim lehimleyecektim fakat 1 pin kayıp. Sabitleyince okuma yazmada sıkıntı olmadan çalışıyor. Fakat ben bunu yenilemek istiyorum artık.
Disk kutusunun içindeki dönüştürücünün benim ürüne uyumlusunu bulamadım. Diğer ürünlerden alsam USB yeri kutuya uyumlu olmayacak maalesef.

Aynı disk kutusundan alayım dedim. N11'de bir tane var.
Fakat ben daha iyi öneriler gelecek olursa diye sizleri dinlemek istedim. Aliexpress'ten de tavsiyeler alabilirim.
Mesela ben bunu gördüm ilk olarak: US $3.81 38% OFF|ORICO 2.5 inç HDD kasa SATA 3.0 USB 3.0 5 Gbps 4TB HDD SSD muhafaza desteği UASP HD harici sabit Disk kutusu siyah/beyaz|HDD Koruyucu| - AliExpress

Aliexpress linkindeki ürünün kablosu ile Seagate ürünümün kablosu uyumlu görünüyor. Böyle bir avantajı var.
Ama buna takıntılı değilim. Tavsiye edeceğiniz ürünleri değerlendirebilirim. Teşekkürler. :)

EKLEME
Bu link çok ilginç geldi. Puanı fena değil. Fiyatı bedava. Bunu alıp deneyeceğim kesin. 0.07$ :) Gümrük ne der acaba? :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı