CrossBench
Megapat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Merhaba,
Seagate Expansion 2 TB harici HDD kullanıyorum. (Aşağıdaki N11 linkinde hangi kutu olduğunu görebilirsiniz.) Disk kutusundaki kabloyu taktığımız yerdeki söketin lehimleri koptu. Kendim lehimleyecektim fakat 1 pin kayıp. Sabitleyince okuma yazmada sıkıntı olmadan çalışıyor. Fakat ben bunu yenilemek istiyorum artık.
Disk kutusunun içindeki dönüştürücünün benim ürüne uyumlusunu bulamadım. Diğer ürünlerden alsam USB yeri kutuya uyumlu olmayacak maalesef.
Aynı disk kutusundan alayım dedim. N11'de bir tane var.
urun.n11.com
Fakat ben daha iyi öneriler gelecek olursa diye sizleri dinlemek istedim. Aliexpress'ten de tavsiyeler alabilirim.
Mesela ben bunu gördüm ilk olarak: US $3.81 38% OFF|ORICO 2.5 inç HDD kasa SATA 3.0 USB 3.0 5 Gbps 4TB HDD SSD muhafaza desteği UASP HD harici sabit Disk kutusu siyah/beyaz|HDD Koruyucu| - AliExpress
Aliexpress linkindeki ürünün kablosu ile Seagate ürünümün kablosu uyumlu görünüyor. Böyle bir avantajı var.
Ama buna takıntılı değilim. Tavsiye edeceğiniz ürünleri değerlendirebilirim. Teşekkürler.
EKLEME
tr.aliexpress.com
Bu link çok ilginç geldi. Puanı fena değil. Fiyatı bedava. Bunu alıp deneyeceğim kesin. 0.07$
Gümrük ne der acaba? 
Seagate Expansion 2 TB harici HDD kullanıyorum. (Aşağıdaki N11 linkinde hangi kutu olduğunu görebilirsiniz.) Disk kutusundaki kabloyu taktığımız yerdeki söketin lehimleri koptu. Kendim lehimleyecektim fakat 1 pin kayıp. Sabitleyince okuma yazmada sıkıntı olmadan çalışıyor. Fakat ben bunu yenilemek istiyorum artık.
Disk kutusunun içindeki dönüştürücünün benim ürüne uyumlusunu bulamadım. Diğer ürünlerden alsam USB yeri kutuya uyumlu olmayacak maalesef.
Aynı disk kutusundan alayım dedim. N11'de bir tane var.
Taşınabilir Disk Aksesuarları Modelleri ve Fiyatları - n11
Taşınabilir Disk Aksesuarları ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Taşınabilir Disk Aksesuarları çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Mesela ben bunu gördüm ilk olarak: US $3.81 38% OFF|ORICO 2.5 inç HDD kasa SATA 3.0 USB 3.0 5 Gbps 4TB HDD SSD muhafaza desteği UASP HD harici sabit Disk kutusu siyah/beyaz|HDD Koruyucu| - AliExpress
Aliexpress linkindeki ürünün kablosu ile Seagate ürünümün kablosu uyumlu görünüyor. Böyle bir avantajı var.
Ama buna takıntılı değilim. Tavsiye edeceğiniz ürünleri değerlendirebilirim. Teşekkürler.
EKLEME
USB 3.0/2.0 5Gbps 2.5 inç taÅınabilir SATA harici Åanzıman kapatma HDD sabit Disk muhafaza Disk kutusu harici sabit Disk PC için - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
Son düzenleme: