2.5 litre kola 80 TL oldu!

Benzersiz ekonomimiz dış güçlere(kola.)karşı direnecektir hocam, ayran içeceğiz bu saatten sonra.
Yapılması gereken ne ise yapmamız gerekiyor. Biz fedakarlık yapmazsak hiçbir şey yoluna girmez. Ben o yüzden artık kola içmiyorum. Şeker hastalığım ile uzaktan yakından alakası bile yok.

Gerçi kolalar mı artık berbat yapılıyor bu ekonomide yoksa büyüdüğümden mıdır bilmem normal kola içememeye başladım onun yerine zeri içiyorum..

Yerli kola iç diyecek arkadaşlar yerli kolalar bana şekerli su gibi geliyor. Türkiye'de yapılan hiçbirşeyde kaliteli olmuyor:d.
Cola Turka vardı,o güzel baya asidi falan kaçmıyor o koca şişeye rağmen.

Benzersiz ekonomimiz dış güçlere(kola.)karşı direnecektir hocam, ayran içeceğiz bu saatten sonra.
Neden dalga geçiyorsunuz? Ayranın vücuda çok fazla yararı varken kola ise içindeki kafein ile kalbine zarar verir.

Yapılması gereken ne ise yapmamız gerekiyor. Biz fedakarlık yapmazsak hiçbir şey yoluna girmez. Ben o yüzden artık kola içmiyorum. Şeker hastalığım ile uzaktan yakından alakası bile yok.
Ben soğan yiyorum hocam vitamin niyetine artık, yanında birde olmazsa olmaz 25 liraya aldığım kuru somun ekmekle bir güzel oluyor vallahi bir bilseniz... Allah razı olsun.

Ben soğan yiyorum hocam vitamin niyetine artık, yanında birde olmazsa olmaz 25 liraya aldığım kuru somun ekmekle bir güzel oluyor vallahi bir bilseniz... Allah razı olsun.
Şükür etmelisin bence, sarayların şatafatına özenmemelisin. Önüne ne koyulursa yiyeceksin. Devam edeceksin.

Hocam ben ayran sevmiyorum ne yapmam lazım?
Manda yoğurdu tercih etmeni öneririm.

Neden dalga geçiyorsunuz? Ayranın vücuda çok fazla yararı varken kola ise içindeki kafein ile kalbine zarar verir.
Kola lobisine karşı siz ayranların efendisi ile ittifak kurmak isterim, kafeinler eller havaya!

Ben ne söyleyeceğimi bilmiyorum, "ben ekonomistim" diyen kişi biliyordur. Gazze derse şaşırmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı