Angry Angel Kilopat Katılım 21 Ocak 2015 Mesajlar 219 22 Mayıs 2018 #1 Merhaba arkadaşlar iyi forumlar dilerim. Televizyon ses sistemi için aldığım hoparlörleri bilgisayarıma takmak istedim ancak boğum farkları yüzünden sanırım az ses alıyorum ne yapmam gerek ? Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar dilerim. Televizyon ses sistemi için aldığım hoparlörleri bilgisayarıma takmak istedim ancak boğum farkları yüzünden sanırım az ses alıyorum ne yapmam gerek ? Şimdiden teşekkür ederim.
Hthre Hectopat Katılım 15 Nisan 2018 Mesajlar 246 Yer İstanbul 22 Mayıs 2018 #2 2.5 Mm -3.5 Mm Kulaklık Çevirici - n11.com
Angry Angel Kilopat Katılım 21 Ocak 2015 Mesajlar 219 24 Mayıs 2018 #3 Hthre dedi: 2.5 Mm -3.5 Mm Kulaklık Çevirici - n11.com Genişletmek için tıkla... Peki sesin olduğundan az gelmesinin sebebi jactaki boğum farkı mıdır ? Ayrıca attığın jack istediğimin tam tersi şekilde.
Hthre dedi: 2.5 Mm -3.5 Mm Kulaklık Çevirici - n11.com Genişletmek için tıkla... Peki sesin olduğundan az gelmesinin sebebi jactaki boğum farkı mıdır ? Ayrıca attığın jack istediğimin tam tersi şekilde.
kornoloji Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Eylül 2014 Mesajlar 1.577 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2018 #4 Tam tersi şekilde aratırsan bulabilirsin. Vention Stereo 3.5mm To 2.5mm Çevirici Adaptör - n11.com Anladığım kadarıyla sadece hoparlör onlar. Ek hoparlör, herhangi amfi devresi içermiyorlar. Bilgisayar yeterli çıkış gücü veremeyebilir onlara. Bahsettiğin boğum farkından da olabilir ama muhtemelen ilk seçenek.
Tam tersi şekilde aratırsan bulabilirsin. Vention Stereo 3.5mm To 2.5mm Çevirici Adaptör - n11.com Anladığım kadarıyla sadece hoparlör onlar. Ek hoparlör, herhangi amfi devresi içermiyorlar. Bilgisayar yeterli çıkış gücü veremeyebilir onlara. Bahsettiğin boğum farkından da olabilir ama muhtemelen ilk seçenek.