2.500-3.000 TL'ye fiber internet için router veya modem önerisi

Bütçe
3000

BarisHn

Hectopat
Merhaba,

Binamız fiber oldu ve fiber dönüşüm için modem almak istiyorum, daha doğrusu ne alacağımı çok iyi bilmiyorum. Router mı yoksa modem mi almam gerek, çok fikrim yok açıkçası. Bana hangisini almam gerektiği konusunda yardımcı olup bir de öneri yapabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Bütçem: 2.500-3.000 TL.

Fiber geldiyse onlar size zaten router veriyor. Sizin bir şey almanıza gerek yok. Eğer kendi Router'ımı kullanmak istiyorum derseniz ona göre öneri yapabilirim. Hangi firmanın fiber altyapısı geldi?

Hocam nasıl bizi kandırdılar mı router falan verilmedi (bizde de fiber var)

Fiber geldiyse onlar size zaten router veriyor. Sizin bir şey almanıza gerek yok. Eğer kendi Router'ımı kullanmak istiyorum derseniz ona göre öneri yapabilirim. Hangi firmanın fiber altyapısı geldi?

Türk Telekom altyapısı geldi, verdiği modem aylık 75 TL diyor hangisini vereceğini bilemiyorum da forumlara bakınca kötü olduğunu söylüyorlar. Ayrı kullanmak daha mı mantıklı sizce?

Türk Telekom altyapısı geldi, verdiği modem aylık 75 TL diyor hangisini vereceğini bilemiyorum da forumlara bakınca kötü olduğunu söylüyorlar. Ayrı kullanmak daha mı mantıklı sizce?

Bana kalırsa kendi routerını alıp kullan ama yine router kirası ödersin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı