2.500 TL Bütçe ile Sistem Tavsiyesi

fatih1520

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Oyun sistemi toplamak istiyorum. Pek anlamam ama kendime toplamaya çalıştım. Acaba bu parçalar birbirine uyumlu olur mu ve yeni sistem önerebilir misiniz? Kasa ve monitör almayacağım.

Toplamaya çalıştığım sistem:

sistemö.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciyi veya ekran kartını biraz daha düşürüp veya AMD işlemci alıp yerine kasayı da sisteme dahil edebilirsiniz.

Ekran kartını kısmayı düşünmüyorum.Ama amd işlemci olabilir.Önerebilirmisiniz?

Amd işlemciler hakkında pek bilgim yok.Ama Amd Fx X6 6300 Soket Am3+ 3,5Ghz 14Mb Cache 32Nm İşlemçi - Vatan Bilgisayar bu işlemciye iyi diyenler olmuş.Fiyatıda iyi.Zaten en son çıkan oyunları oynamayacağım.En fazla 2013 oyunlarını falan oynarım.Nasıl acaba bu işlemci ?

Son düzenleme:
İşlemciyi 8320 alabilirsin yeterlidir. Anakartı da Gigabyte UD3p alabilirsin. Böylelikle para artabilir kasaya.

İşlemciyi 8320 alabilirsin yeterlidir. Anakartı da Gigabyte UD3p alabilirsin. Böylelikle para artabilir kasaya.

Sizin önerilerinize göre sistemin son durumu şöyle(Kasasız)

Bu sistemle mesela minecraft shader mod ile kaç fps alırım tahminen?
Ve parçalar uyumlumu?

Onun yerine i5 4690 570 tl alip anakartıda h97 pro gamer al.( piyasada yok ama çıkcak.).350 tl civarı olcak. Sonuçta yaklaşık 200 tl kıstık bu paraylada ; Corsair Vs Serisi 650W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar bunu alın rahat edin.
Fx 6300 i3 denki bir işlemcidir.
h97 pro gamer ne zaman çıkar?

Ve parçalar uyumlumu?
Parçalar uyumlu ama Minecraft hakkında bilgim yok. Ama seni üzmeyeceğine emin olabilirsin canavar gibi ekran kartı o.

Ve parçalar uyumlumu?

h97 pro gamer ne zaman çıkar?
Yakın zamanda çıkar.Technopat in youtube kanalında bulabilirsiniz eğer sadece güç kaynağını değiştiriceksen benim önerim çok daha iyi ama kasayı da değiştiriceksen amd al.
Not : i5 4690 fx 8320 den çok daha iyidir youtube dan benchmark testlerone bakabilirsin.
Eğer acelen yoksa yarıyıl tatalini kadar bekle gtx 800 serisi çıkacak.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı