2.500 TL işlemci ve ekran kartı önerisi

Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba. Elimde 2200G'li bir sistem var. 1 ay sonra 2.5k 2.6k gibi bir bütçeyle ekran kartı ve işlemci alacağım. Ekran kartını 2. el, işlemciyi 0 alacağım. A320MH anakartım var. 1.5k ekran kartına 1K işlemciye ayırmayı düşünüyorum, ne önerirsiniz? (Şimdiki piyasa ile o zamanki aynı olmayacak biliyorum ama öneri almak istedim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen 5 2600 veya R5 1600 AF alabilirsin işlemci ekran kartı 1050 Ti en düşük olarak al daha altını alma RX570 zor ama bulursan 1650.

Merhaba. Elimde 2200G'li bir sistem var. 1 ay sonra 2.5k 2.6k gibi bir bütçeyle ekran kartı ve işlemci alacağım. Ekran kartını 2. el, işlemciyi 0 alacağım. A320MH anakartım var. 1.5k ekran kartına 1K işlemciye ayırmayı düşünüyorum, ne önerirsiniz? (Şimdiki piyasa ile o zamanki aynı olmayacak biliyorum ama öneri almak istedim.)
Çok zor iyi bir ekran kartı ama belki GTX 780 veya GTX 750 Ti bulabilirsin. Fena değiller.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı