2.500 TL monitör önerisi

Enozit

Hectopat
Daha fazla  
İmzamdaki sisteme sahibim fakat monitörüm yok. RTX 3060 Gaming X Trio'ya yakışır bir monitör önerir misiniz? 2000-2500 TL bandında ve lütfen 27 inch Curved ekran olsun, başka önermeyin. Dış kasası benim için çok önemli. Çünkü zaten çoğu monitörün özellikleri ayni en azından dışında güzel bir tasarımı olsun. Şimdiden teşekkür ederim.
R5 5600X ROG STRIX x570-FTrident Z 16GB (2x8GB) 3600MHz DDR4 Ram RTX 3060 Gaming X Trio Corsair Force MP510 480GB M.2 SSD CORSAIR RM750 750W 80+ Gold Full Modüler PSU Coolermaster Td500 Kasa SilverStone PF360Thermaltake Sarı/Siyah Sleeved Kablo Seti
imzamdaki sisteme sahibim fakat monitörüm yok. RTX 3060 Gaming X Trio'ya yakışır bir monitör önerir misiniz? 2000-2500 TL bandında ve lütfen 27 inch Curved ekran olsun, başka önermeyin. Dış kasası benim için çok önemli. Çünkü zaten çoğu monitörün özellikleri ayni en azından dışında güzel bir tasarımı olsun. Şimdiden teşekkür ederim.

Eğer önermicekseniz Monster A32 alim mi 32 inch 2K 165Hz 2.799 TL.

Son düzenleme:
1080p 240Hz bu sistem için daha idealdir ama ben düzgün bir ürün bulamadım, bütçe biraz daha artarsa 1440p olana bakabilirsiniz.

1080p 240Hz bu sistem için daha idealdir ama ben düzgün bir ürün bulamadım, bütçe biraz daha artarsa 1440p olana bakabilirsiniz.

Hocam Curved olsun başka önermeyin demişim 2 IPS 1 Curved önermişsin okusaydın keşke.

Okudum ama düzgün monitör bulamadım, alternatif olarak attım onları. Güzel görünsün istemişsiniz fakat Gigabyte'ın görüntüsü öyle ahım şahım bir şey değil.

Anladım yine de teşekkür ederim sanırım ASUS'un 144Hz 27 inch bir tane montiörü var TUF onu alacağım. Ya da Monster aryound A32 165 Hz 2K Curved alacağım gibi.

Monster kaliteli bir marka değil, A27 modelinde sorun yaşayanlar olmuştu.

Hangi ASUS TUF? Ben de ASUS TUF VG27VQ monitör kullanıyorum görüntüsü çok hoş fakat renkleri pek iyi değil.

Şu:

Anladım yine de teşekkür ederim sanırım ASUS'un 144Hz 27 inch bir tane montiörü var TUF onu alacağım. Ya da Monster aryound A32 165 Hz 2K Curved alacağım gibi.
TUF serisinde bazı modellerde ağırlıklı olarak Ghosting var model belirtir misiniz?

Yazarken attınız geciktim :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı