2.500 TL'ye 1TB SSD önerisi

tamamdır hocam teşekkür ederim

hocam internette x4 SATA3 slotu görünüyor . SATA3 SSD'ye ne diyorsunuz?Eki Görüntüle 2482960

Hocam eğer M.2 NVMe SSD alabiliyorsanız hiç SATA3 SSD'ye dönmeyin. Atmış olduğum Kioxia Exceria G2 modeli sizi üzmez. Keza aynı şekilde Kioxia Exceria PRO modeli de.

G2 modelinin evet okuma yazma hızı düşük ama günlük olarak büyük dosyaları sağdan sola atmıyor iseniz sizin için çok fazla bir fark yaratacağını düşünmüyorum. Alırken en güzelini almanız temennimiz ama verdiğiniz bütçe de güzel DRAM bulunan SSD'ler çok kısıtlı. G2 ve Exceria PRO modelinde DRAM bulunuyor. Gönlünüz rahat olacak şekilde bu SSD'leri alabilirsiniz.

Hocam eğer M.2 NVMe SSD alabiliyorsanız hiç SATA3 SSD'ye dönmeyin. Atmış olduğum Kioxia Exceria G2 modeli sizi üzmez. Keza aynı şekilde Kioxia Exceria PRO modeli de.

G2 modelinin evet okuma yazma hızı düşük ama günlük olarak büyük dosyaları sağdan sola atmıyor iseniz sizin için çok fazla bir fark yaratacağını düşünmüyorum. Alırken en güzelini almanız temennimiz ama verdiğiniz bütçe de güzel DRAM bulunan SSD'ler çok kısıtlı. G2 ve Exceria PRO modelinde DRAM bulunuyor. Gönlünüz rahat olacak şekilde bu SSD'leri alabilirsiniz.
Hocam eski SSD'mi de kullanabilmek istediğim için SATA3'leri sordum . Yanlış anlamadıysam yeni bir M2 SSD alırsam eski SSD'm slot eksikliğinden dolayı boşa kalacakmış

Anladım hocam teşekkürler bi de zahmet olmazsa dönüştürücü linki atabilir misiniz

Hocam bu konularda benden çok daha iyi önerilerde bulunabilecek bilgiye sahip insanlar vardır. Ben çok fazla bilgimin olmadığı bir konuda öneri vermek istemem sadece böyle bir imkanı kullanmak daha uygun olur gibime geldi. Yeni bir konu açıp anakart modelinizi paylaştıktan sonra size uygun dönüştürücüyü atacaklardır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı