2.500 TL'ye kablosuz mouse önerisi

Bütçe
2500
MCHOSE veya sycrox bilinmedik bir marka değil ki? SS reklamını iyi yapıyor diye kaliteli olacak değil ki.
ilk defa bu markaları duyuyorum :)

Bu fiyatta SS, Logitech Razer gibi markalı bir üründen alacağın bir farenin genelde kronik sorunu veya kablolu olur genelde donanımı da leş olur bu fareler aynı fiyata kablosuz ve donanımı harika ürünler sunuyor.

Bundan iyi mi önerdiğin

Evet daha iyi hem de.

Bilgilendirme için sağ ol hocam. Bilmediğimden soruyorum yanlış anlama :) bende fare alma aşamasındayim. Aktif olarak G300s kablolu kullanıyorum. Bunun ergonomisine benzer bir kablosuz tavsiyen var ise bende alayım. Bütçe maksimum 3K

Siz ilk defa duyabilirsiniz bu markaların kötü veya bilinmedik olduğu anlamına gelmez. Türkiye de reklamı yapılmıyor bu markaların yurt dışından geldikleri için.

Teşekkürler hocam haklısınız

Bilgilendirme için sağ ol hocam. Bilmediğimden soruyorum yanlış anlama :) bende fare alma aşamasındayim. Aktif olarak G300s kablolu kullanıyorum. Bunun ergonomisine benzer bir kablosuz tavsiyen var ise bende alayım. Bütçe maksimum 3K.

Teşekkürler hocam haklısınız.

Biraz daha koyabilirsen kesinlikle waizowl ogm Pro V2 öneririm çıkmazsan ona göre öneri yaparız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı