2.500 TL'ye kadar F/P klavye önerisi

Bütçe
2000
Sizinle hiçbir sorunum yok. İyi forumlar.
Ayrıca gerçekten merak ediyorum. Ben nerede Summoner ve Dierya hakkında yorum yaptım?

Lütfen konuyu linkler misiniz?

Konuda sadece K60 ve RK öneriyorum. Bu sizinle ilk defa karşılaştığımız konu. Burada XPG Summoner'ın çarpmasından yakınıyorsunuz. Şimdi de benimle alakasız bir şeyi bana yıkmaya çalışıyorsunuz. Biraz insaflı olun. Birini suçlamadan önce suçladığınız şeylerden emin olun.

Son düzenleme:
Ayrıca gerçekten merak ediyorum. Ben nerede Summoner ve Dierya hakkında yorum yaptım?

Lütfen konuyu linkler misiniz?

Konuda sadece K60 ve RK öneriyorum. Bu sizinle ilk defa karşılaştığımız konu. Burada XPG Summoner'ın çarpmasından yakınıyorsunuz. Şimdi de benimle alakasız bir şeyi bana yıkmaya çalışıyorsunuz. Biraz insaflı olun. Birini suçlamadan önce suçladığınız şeylerden emin olun.

İlla bu konu değil ama gördüğüme eminim şimdi tüm forumu arayıp onu bulamam. Belki de yanılıyorumdur. Hata yapmışımdır hepimiz insanız sonuçta.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlla bu konu değil ama gördüğüme eminim şimdi tüm forumu arayıp onu bulamam. Belki de yanılıyorumdur. Hata yapmışımdır hepimiz insanız sonuçta.
Aratmak çok kolay. Ayrıca daha XPG Summoner'ın ne switch olduğunu bilmiyorum. Diğer markanın ismini ise daha bakmadan yazamıyorum.

Birinin üzerine yapmadığı bir şeyi atıp sonrada kendini aklamaya çalışmasına uzattın mı diyorsun?

Anladım hocam o fiyat civarlarına başka bir öneriniz var mı Dierya DK61SE veya geeky GK61 önerir misiniz?
ikisini de deneyimleme fırsatım olmadı, Geeky arkadaşım kullanıyor driver bazen sıkıntı çıkartabiliyor fakat genel olarak bu fiyat bandında yaşanabilinen bir durum ama çok büyük sıkıntı çıkartacağını sanmam, 3 tuşu uzun vadede çalışmamaya başladı ama kendi ürünü ile alakalı da olabilir. İki klavyenin de global de pek detaylı incelemesini bulamadım ama Dierya DK61SE nin yorumları fena durmuyor.

@thelogend
Bu ''alan çoğu kişinin pişman olduğu'' Ürünün amazon sayfası Amazon.com.tr 5765 değerlindirmeden 5 üzerinden 4.4. Amazon US ye hiç girmiyorum fakat gene de aşağa bir kaç fotoğraf bırakırım. Bu da ''nerde rakipsiz çin de fiylan mı'' dediğiniz ürünün global klavye kanallarında incelemeleri ve övgüleri
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

fakat bu klavye mükemmel mi değil, eksik yanları var mı var ama aynı fiyat aralığında malzeme kalitesi, dayanaklılık ve uzun vadede kullanımında, stabilizers kalitesinde, kullanımcı yorumlarının fazlalığı ve olumluluğunda rakip tanımam ki moddlamaya çok açık bir klavye olduğu için de en basit bir modlamayla şöyle bir şeye de dönüştürebilirsiniz

Eki Görüntüle 2337984Eki Görüntüle 2337985

Attığınız kanal yanlış hatırlamıyorsam globalde ciddiye alınmayan bir kanal zaten videoların %90'ı sponsor 😃

@thelogend

Attığınız kanal yanlış hatırlamıyorsam globalde ciddiye alınmayan bir kanal zaten videoların %90'ı sponsor 😃
Doğrdur, kaynağı beğenmediyseniz amazon yorumlarını okuyabilirsiniz, internette bir çok sayfa incelemiş onlara da bakabilirsiniz youtube da diğer kanallarıda izleyebilirsiniz, bireysel kişilerin yorumlarına da bakabilirsiniz reddit ve forumlarda, demek istediğim şey global de muhatap olabileceğiniz bolca inceleme ve yorum var. incelemelere bakarak üründen ne bekleyeceğinizi anlayabilirsiniz ve bu aşikârdır ki bu fiyattaki diğer klavyelerde bu oran çok çok daha az.

Razer Blackwidow, Corsair K70 ve Razer Ornata da kullandım ve ben Ornata hariç hepsinden memnun kaldım, hepsi beni uzun yıllar götürdü. Televizyonu monitör olarak kullandığım için %60 bir klavye ararken Redragon markasına rastladım ön yargıyla aldım ama 2 yıldır kullanıyorum ne bir arzasını gördüm ne de kullandığım diğer klavyelerden geri kaldığı bir yönünü. Hatta brown switch daha bana göreymiş o yüzden en memnun kaldığım klavye budur. Sadece diğerlerine verdiğim paraya üzülüyorum. Dediğiniz gibi ürünün abartılacak bir yönü yok, bir mekanik klavyenin sunacağı temel şeyleri iyi veriyor ve uzun vadede bunu koruyor ama bu fiyatlarda maalesef bunu bile yapamayan klavyeler çoğunlukta.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı