2.500 TL'ye kadar F/P klavye önerisi

Bütçe
2000
Alınabilir fakat Scope II her indirimde bu fiyata düşüyor. Zaman varsa onu beklemek daha iyi olur.

Nerede rakipsizler? Çinde filan mı?

Bu bütçede K55 çok düşük ve kötü bir klavye. Membranlar arasında da kötü bir klavye. Apex 3 daha mantıklı olur.
Onun yerine K60 bile daha mantıklı olur.

Öyle bir klavye alınacakda Pebble Keys 2 çok daha mantıklı olur.

Benim önerim ROG Scope II'nin indirime girmesini beklemeniz veya bunu almanız.
O kadar uzun mesajda Pebble Keys 2 ve AK820 onerdiniz ya hocam harikasınız 😃

AK820'de sorun yok bence. Seçenek olabilir. Pebble Keys 2'yi diğer klavyeye itafen söyledim zaten. Öyle bir şey istense bile PK2 daha mantıklı olur anlamında dedim.
Sorun yok tabii ama diger atilanlarin üzerine bir artısı da yok. PK2 ise cok ucuz hic beğenmiyorum kendi turu içerisinde.

Buyrun bu fiyata 1 ayda elinizde kalmayacak mekanik bir klavye siz önerin?
Önerdiğin klavyeye kimse kötü demedi sadece abartılacak bir yanı yok. Redragon kötü bir marka değil ama o fiyata daha iyi klavyeler bulunabilir. K617 yerine hotswap opsiyonu:
Bu fiyata düzgün klavye isteyen Almanca'ya takmaz. Kas hafızasından yazar zaten olmadı keycaps alır.
Ayrıca konu sahibi bütçesini belirtmiş, daha alt kalitedeki ürünleri atmanın bir manası yok.

Konu sahibi 2500TL'ye KADAR diye belirtmiş, eğer sizin dediğiniz gibi olsaydı 2000-2500 arası diye belirtirdi, bu yüzden hangi klavyeyi önericeğim zevkime kalmış, 100-150 dolarlık klavyelerde kullandım bu kadar boş yere abartılan başka bir pazar görmedim, konu sahibine söylemek istediğim şey kullanmıyacağın ve önemsiz özelliklere paranı kaptırmaktansa bırak paran cebinde kalsın. Geeky arkadaşım kullanıyor 3 tuşu çalışmıyor, driver klavyeyi okumuyor ve aynı satırda bazı switchler yamuk, kendi ürünü ile alakalı da olabilir fakat her türlü aynı paraya almanca alıp üstüne bir de keycaps masrafına girmem.

Konu sahibi 2500TL'ye KADAR diye belirtmiş, eğer sizin dediğiniz gibi olsaydı 2000-2500 arası diye belirtirdi, bu yüzden hangi klavyeyi önericeğim zevkime kalmış, 100-150 dolarlık klavyelerde kullandım bu kadar boş yere abartılan başka bir pazar görmedim, konu sahibine söylemek istediğim şey kullanmıyacağın ve önemsiz özelliklere paranı kaptırmaktansa bırak paran cebinde kalsın. Geeky arkadaşım kullanıyor 3 tuşu çalışmıyor, driver klavyeyi okumuyor ve aynı satırda bazı switchler yamuk, kendi ürünü ile alakalı da olabilir fakat her türlü aynı paraya almanca alıp üstüne bir de keycaps masrafına girmem.
Peki siz Redragon klavyelerin şikayetlerinden haberdar mısınız? Alan çoğu kişinin pişman olduğu bir ürün.

Peki siz Redragon klavyelerin şikayetlerinden haberdar mısınız? Alan çoğu kişinin pişman olduğu bir ürün.
Bu ''alan çoğu kişinin pişman olduğu'' Ürünün amazon sayfası Amazon.com.tr 5765 değerlindirmeden 5 üzerinden 4.4. Amazon US ye hiç girmiyorum fakat gene de aşağa bir kaç fotoğraf bırakırım. Bu da ''nerde rakipsiz çin de fiylan mı'' dediğiniz ürünün global klavye kanallarında incelemeleri ve övgüleri
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

fakat bu klavye mükemmel mi değil, eksik yanları var mı var ama aynı fiyat aralığında malzeme kalitesi, dayanaklılık ve uzun vadede kullanımında, stabilizers kalitesinde, kullanımcı yorumlarının fazlalığı ve olumluluğunda rakip tanımam ki moddlamaya çok açık bir klavye olduğu için de en basit bir modlamayla şöyle bir şeye de dönüştürebilirsiniz

Screenshot 2024-10-26 232240.png
Screenshot 2024-10-26 232318.png

Hala aynı düşünüyorum. Hiçbir e-ticaret sitesi yorumu umurumda değil. Sadece kullanıcı deneyimleri umurumda. Ayrıca attığınız 5 videonun 4'ü aynı adamın. Ben etrafımdaki insanların bu marka ile deneyimini biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı