GumrukMemuru
Picopat
Eki Görüntüle 1858345
Teknik özelliklerim bunlar, LGA 1151 soketli M.2 slotlu anakart önerisine ihtiyacım var. Bütçe 2.500TL
Takacagin SSD cok hizli degilse M.2 adaptoru alabilirsin.
Eki Görüntüle 1858345
Teknik özelliklerim bunlar, LGA 1151 soketli M.2 slotlu anakart önerisine ihtiyacım var. Bütçe 2.500TL
kaç hıza kadar destekliyor adaptörler?Takacagin SSD cok hizli degilse M.2 adaptoru alabilirsin.
x1 adaptoru 900 mb x4 1.7 gb x8 7.56 gb x16 15.76 gibiydi. ben x1 almistim.kaç hıza kadar destekliyor adaptörler?
benim aslında yeni anakart almamın sebebi m2 ssd takabilmek arkadaşın dediği gibi adaptör alsam işe yarar mı?Teknik olarak Çalışmayabilir. B365m-h 8. ve 9. nesil için uyumlu. Skylake işlemci için özel anakart almalısınız. Yine bir intel sıkıntısı. Çok fazla soket farkı var.
Benim aslında yeni anakart almamın sebebi M.2 SSD takabilmek arkadaşın dediği gibi adaptör alsam işe yarar mı?
x1 slotunun olup olmadığına pcnin içine bakmadan anlamam mümkün mü? bir programla falanBirkaç kişiye aldırmıştım. Kuzenim 900 küsur hız aldı forumdaki bir arkadaş SSD'nin kendi hızını aldı. Anakartta X1 slotu varsa dönüştürücü alabilirsin.
X1 slotunun olup olmadığına PC'nin içine bakmadan anlamam mümkün mü? Bir programla falan
teşekkür ederim ancak biraz baktım x1 slotu için anakartım pci-e 2.0 destekliyor o yüzden hız konusunda sıkıntı yaşarım gibi2 adet PCI-e X1 slotu mevcut.
Muhtemelen ilki ekran kartının arkasında kalıyordur 2.si ise altındadır. Oraya takarsınız dönüştürücüyü. Şöyle bir şey iş görür.
![]()
Primex PX-M2PCIEX Pcı Ex. X1 To M2.nvme SSD Çevirici Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Primex PX-M2PCIEX Pcı Ex. X1 To M2.nvme SSD Çevirici fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Primex PX-M2PCIEX Pcı Ex. X1 To M2.nvme SSD Çevirici özelliklerini incele, 204,45 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Teşekkür ederim ancak biraz baktım X1 slotu için anakartım PCI-e 2.0 destekliyor o yüzden hız konusunda sıkıntı yaşarım gibi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.