Merhaba herkese. Fiyat olarak 2.500 TL yazdım ancak 3.500-4.000 civarlarına kadar çıkabilirim.
Ağırlıklı olarak CS:GO oynayan birisiyim. Gece herkes uyurken oynayacağım için sessiz ve numpadli bir klavye rica ediyorum. Bir de mümkünse RGB aydınlatmalı. Çok zorunlu değil ancak klavyenin sağ üstünde ses açma, kapatma, şarkıyı atlama gibi aksesuar tuşları da olabilirse mükemmel olur. Teşekkür ederim, sağ olun.
Merhaba herkese. Fiyat olarak 2.500 TL yazdım ancak 3.500-4.000 civarlarına kadar çıkabilirim.
Ağırlıklı olarak CS:GO oynayan birisiyim. Gece herkes uyurken oynayacağım için sessiz ve numpadli bir klavye rica ediyorum. Bir de mümkünse RGB aydınlatmalı. Çok zorunlu değil ancak klavyenin sağ üstünde ses açma, kapatma, şarkıyı atlama gibi aksesuar tuşları da olabilirse mükemmel olur. Teşekkür ederim, sağ olun.
Kazanmak ancak doğru silahlarla mümkündür ve oyun klavyesi her cephaneliğin önemli bir parçasıdır. CHERRY MX anahtarlı ve Her Tuş için RGB arka aydınlatması
En ucuz Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.979,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bu bütçede Custom klavye olabilir.
Onun dışında TH66 Pro veya Epomaker x Feker IK85 olabilir.
Yukarıdaki Gasket olabilir.
Bulabilirsen DrunkDeer A75 de olabilir.