2.5GHz işlemci oyun oynatır mı?

İşlemci buymuş. Yüke sokunca tüm çekirdekler ile sabit 2.5GHz çalışıyormuş.
Videodan anlaşıldığı kadarıyla oyun oynanıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodan anlaşıldığı kadarıyla oyun oynanıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizce bu işlemciye sıfır olarak RX 550 mi alalım RX 560 mı? Ya da bunlardan daha üst bir kartı besler mi?
Hangi oyunları oynayacağına bağlı.
RDR 2 gibi oyunlar da oynanacak PUBG, Fortnite gibi bazı rekabetçi oyunlar da oynanacak.

Son düzenleme:
Sizce bu işlemciye sıfır olarak RX 550 mi alalım RX 560 mı? Ya da bunlardan daha üst bir kartı besler mi?
Videodaki R9 280X RX 470'e çok yakın bir GPU. Yani sıfır alacaksanız RX 560 sorun çıkartmaz gibi duruyor. Ancak bu Xeon işlemcilerin V2, V3 gibi değişik versiyonlari oluyor. Yani videodakiyle arkadaşınızınki aynı versiyon olmayabilir. Versiyonlar arasında ne kadar fark ettiğini ben bilmiyorum ama bilen bir arkadaş varsa anlatırsa ben de sevinirim.
Videodaki işlemci tam olarak bu:

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı