Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 7 Mart 2015 #11 Kullanılan malzemelerin kalitesi kötü demek istiyorum.
Emre Uncu Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Kasım 2014 Mesajlar 1.756 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Ankara 7 Mart 2015 #12 Silinen üye dedi: @Emre Uncu Monster'in sürücü desteğinde de sorunu var. Genişletmek için tıkla... Ben sürücü desteğinin sorununu biliyorum daha doğrusu biliyoruz. Sadece bileşenler kötü dedi bende tam tersi olarak fikrimi sundum.
Silinen üye dedi: @Emre Uncu Monster'in sürücü desteğinde de sorunu var. Genişletmek için tıkla... Ben sürücü desteğinin sorununu biliyorum daha doğrusu biliyoruz. Sadece bileşenler kötü dedi bende tam tersi olarak fikrimi sundum.
D Dizzy Hectopat Katılım 15 Mart 2014 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2015 #13 Viktor'a yönelebilirsiniz. Şikayet edeni görmedim fakat MSİ kadar kaliteli değildir. www.victor.com.tr: Victor Gaming Machines | Anasayfa
Viktor'a yönelebilirsiniz. Şikayet edeni görmedim fakat MSİ kadar kaliteli değildir. www.victor.com.tr: Victor Gaming Machines | Anasayfa