2.94 ile 2.23 ile kapatan liseye gidilebilir mi?

gumusenes355

Decapat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel n4000
4 gb ram
UHD 600
Öncelikle iyi günler herkese.
İstediğim lise Ahmet keleşoğlu fen lisesi okul 2024'te en son 2.23 ile kapatmış.
Benim yüzdelik dilimim ise 2.94
Ne düşünüyorsunuz? Sizce girebilir miyim?
Veya sonrasında nakilde gidebilir miyim?
Fikriniz benim için önemli 😊

Nakille 1.dönem girer misin bilmem ama 2.dönem veya sonraki senelerde girebilirsin muhtemelen. 90OBP liseye 50OBP ile nakil alabiliyosun kontenjan olması yeterli yani, puanla alan okullarda da sistem aynı olur kontenjan kovalaman lazım.

Nakille 1.dönem girer misin bilmem ama 2.dönem veya sonraki senelerde girebilirsin muhtemelen. 90OBP liseye 50OBP ile nakil alabiliyosun kontenjan olması yeterli yani, puanla alan okullarda da sistem aynı olur kontenjan kovalaman lazım.

2. dönem biraz sıkıntı olur benim için tanışma faslı biraz daha zorlu olur diye tedirgin oluyorum.

2. dönem biraz sıkıntı olur benim için tanışma Fas'lı biraz daha zorlu olur diye tedirgin oluyorum.

Böyle düşünmen normal dostum lakin aksine 2.dönem ilk dostlukların bozulduğu bir dönem oluyor veya 10.sınıfta, birazcık girişken ve cömert bir tavırla girersen anksiyetik olmayacak biçimde her yere uyarsın.

Öncelikle iyi günler herkese.
İstediğim lise Ahmet keleşoğlu fen lisesi okul 2024'te en son 2.23 ile kapatmış.
Benim yüzdelik dilimim ise 2.94
Ne düşünüyorsunuz? Sizce girebilir miyim?
Veya sonrasında nakilde gidebilir miyim?
Fikriniz benim için önemli 😊

Puanlar değişir fakat yüzdelikler çok az değişir. İmkansız diyemeyiz, şansınızı deneyin.

Öneri tercih listesi:

1-2-3: Gitme ihtimalinizin düşük olduğu okullar. (%2-%2.6)
4-5-6-7: Gitme ihtimalinizin yüksek olduğu okullar (%2.7-%3.2)
8-9-10: Gitmenizin garanti olduğu okullar (%3.3-%4)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı