Erdoğan daha iyi padişah.
Şimdikiyle o dönemki aynı mı? Yanlış bakış açısıyla bakıyorsun bence. Bu bakış açını değiştir.
Erdoğan Cumhurbaşkanı diye biliyorum.Erdoğan daha iyi padişah.
Ee bunu bildiğine rağmen diziyi karıştırmanızın bir önemide olmadığını düşünüyorum.
Şahsen en sevdiğim osmanlı padişahlarından biridir.
Diğer osmanlı padişahları ile kıyaslayarak bir sonuç çıkartmak bana göre mantıksız bir işdir.
Örneğin; Fatih Sultan Mehmet ile II. Abdülhamid Han'ı karşılaştırmak saçma olur.
Kendi dönemine göre devleti oldukça başarılır şekilde yönetmiş ve yaşatmış bir zat olur kendileri.
Siyaset zekâsı konusunda dönemindeki diğer devlet büyükleri ile kıyas kabul etmez, bu benim kendi yorumum değil bu arada. Yabancı devlet liderleride bunu kabul etmiştir.
Ufku açık ve ileri görüşlü bir padişahtır. Yaptığı işlerin inceliklerini anlayabilirsek bunu görebiliriz. Çökecek batacak denilen devleti o çöküşten kurtarmak ile kalmamış, üstüne dünya üzerinde sözü geçen bir devlet haline getirmiştir.
Dedelerimizin Çanakkale'de yazdığı destanın öncüsüdür diyebiliriz. Savaştan önce olacakları tahmin edip Çanakkale tabyalarını yaptırmıştır. Kısacası bugün Atatürk'e ve şehid olan dedelerimize ettiğimiz şükürleri en az onlar kadar hak ediyor.
O bir örnekti yoksa bende biliyorum kuruluş osmanla payitaht abdulhamitle tarih öğrenilmeyeceğini.
Erdoğan da padişah, bu dönemde padişahı halk seçiyor sadece.Erdoğan Cumhurbaşkanı diye biliyorum.
Doğrusu kendisi padişah sanıyor.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.