2 adet 3'lü prizi birbirine bağlamak

OFFSET_07

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ekstra güç için var olan 3'lü prizime 1 adet daha takmak istiyorum telefon akıllı saat TWS kulaklık ve laptop şarj olacak sorun olur mu acaba bazı yerlerde yangın çıkar diyor hiç içime sinmedi bir bilginiz var mı?

Hocam 220V çıkış alacağınız yerden 1100V kullanmaya çalışırsanız tabii ki sorun olma ihtimali var.

Hocam 220v çıkış alacağınız yerden 1100v kullanmaya çalışırsanız tabii ki sorun olma ihtimali var.

Okuduğunuzu anlamakta problem yaşıyorsunuz sanırım "telefon akıllı saat TWS kulaklık ve laptop şarj olacak"

5 tane çıkış kullanmayacak mısınız?

Hayır 3'lü prize 3'lü takıp o çıkıştan birine telefon birine laptop sonuncuya 5W'lık şarj aleti ile aksesuarlarımı şarj etmek için kullanacağım.

Cidden, 220Vx5 ile mi hesapladıniz? Elektrik konusunda pek de bir bilginiz yok sanirim.
Düz mantık düşündüm, hepsini tam güçte(?) kullanırsa sorun yaşayabileceğini düşündüm. Sonuç olarak fazla akım çeken şeyleri takarsa prizden çıkan kablo fazla ısınır.

Düz mantık düşündüm, hepsini tam güçte(?) kullanırsa sorun yaşayabileceğini düşündüm. Sonuç olarak fazla akım çeken şeyleri takarsa prizden çıkan kablo fazla ısınır.

Hocam takmayacağım yazdım takacağım şeyleri de yazdım.

@N1cht zaten mesele voltaj değil akim. O yuzden düzeltme geregi duydum. Arkadasın durumunda da genelde şarj maksatli kullanacağı için güç ihtiyaci düşuk olacaktır. Ama ısıtıcı benzeri yüksek güç gerektiren cihazlar için sağlıklı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…