Epic Games 2 adet gizemli oyun verilecek

Kedi görseli yanıltmak için muhtemelen. İyi bir Indie veya birkaç yıl önce çıkmış bir AA oyun vereceklerini düşünüyorum.
Hollow Knight veya bir WWE oyunu verebilirler.

Kedi görseli yanıltmak için muhtemelen. İyi bir Indie veya birkaç yıl önce çıkmış bir AA oyun vereceklerini düşünüyorum.
Hollow Knight veya bir WWE oyunu verebilirler.
Kedi oyunu verilicek %99 bildirildi hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Stray verilir umarım. Bir YouTuber'dan izlemiştim oyunu ona rağmen çok beğenmiştim. Atmosferi, karakterin kedi olması ve komik/hüzünlü karışık bir hikayesi olması çok içine çekmişti beni. Günümüzde sadece vurma kırmadan ibaret olan oyunlardan sıkılanlar için çok iyi olur.

CAT Quest babanın 1. ve 2. oyunu beklerken semalarda gözüken 3. CAT Quest oyununun beleş verilme işi.

Epic Games haftaya 2 gizemli oyun verecek. Normalde vereceği oyunu/oyunları 1 hafta önceden belirtirdi, sizce ne geliyor olabilir?

Eki Görüntüle 2450001
1743089817372.png

Maalesef önceden verdikleri Cat Quest'i verdiler oyunlardan biri olarak. Bari 3'ü verselerdi. Stray'de olmadı ne yazık kı. Sağlık olsun. Sonraki haftanınkinde de kediler var. Bu seferde Cat Quest 2'yi verirler herhalde.

Geri
Yukarı