2 adet Ininal kart gözüküyor

Canon

Kilopat
Daha fazla  
Ininal biliyorsunuz ki kartlarını değiştirdi, ben de yeni kart sipariş verdim ve elime geldi fakat sitesine girdiğimde 2 adet Ininal kartım var gözüküyor. Birisi elimdeki, diğerini bilmiyorum ve o bilmediğim kartta param duruyor, elleyemiyorum. Ne yapmalıyım ?

O diğeri sanal kart. Önceki ininalınızdan kalan para o karta aktarıldı. O kartı internet alışverişlerinizde güvenlik amaçlı kullanabilirsiniz.

İkinci görünen kart sanal kart olması lazım. Yeni karta geçiş yaparken eski kartınızı iptal edip içindeki bakiyeyi sanal karta aktarıyor. Siz İninal uygulamasından sanal karttaki bakiyeyi aktaracaksınız yeni kartınıza. Sonra isterseniz sanal kartı iptal edebilirsiniz veya kullanmaya devam edebilirsiniz.

Not: Mobil uygulama'dan sanal kartınızda olan parayı yeni gelen kartınıza kolayca aktarabilirsiniz. İninal'ın kendi blogunda sanal kartı silip diğer karta müşteri hizmetlerini arayıp aktarabileceğiniz söylenmiş. Sakın böyle yapmayın! Ben yaptım ve 13 gün sürüyor yüklemesi. Sizi bilgilendirmek istedim.

Not: Mobil uygulama'dan sanal kartınızda olan parayı yeni gelen kartınıza kolayca aktarabilirsiniz. İninal'ın kendi blogunda sanal kartı silip diğer karta müşteri hizmetlerini arayıp aktarabileceğiniz söylenmiş. Sakın böyle yapmayın! Ben yaptım ve 13 gün sürüyor yüklemesi. Sizi bilgilendirmek istedim.
Ben uygulamadan yaptım anında aktardı. Mobil uygulamadan daha kısa sürüyor.

Gerekeni yaptım herkese teşekkürler aslında basitmiş ben panik oldum bir anda transfer yaptım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı