2 adet M.2 SSD slotu olan anakart tavsiyesi

Adının hakkını veriyo COGİTRON gerçekten :D

Ek olarak almak üzere olduğunuz anakartın modelini google yazıp sonrasına epey yazın. Kaç m2 slotu var neyi var neyi yok görürsünüz.

Kendinize birkaç kriter belirleyin anakart sayısı epey azalacaktır. Asus tuf, rog serisi güzeldir, Msı carbon, gaming edge serisi güzeldir.
Bu şekilde kontrol edeceğim teşekkürler. Bu arada
5 saat önce böyle bir sistem toplanmış RTX3070 var sistemde ve daha uygun fiyatlı. Bu da kötü müdür?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2 adet M.2 slotlu anakart tavsiyeniz nedir? Bu sistemlerdeki anakartlar öyle mi?
Hali hazırda kullandığım Asus Rog Strix B550-F tavsiye ederim fiyatına göre daha iyisi olduğunu düşünmüyorum. Düşünen varsa yazsın hepimiz öğrenmiş oluruz.

Bu şekilde kontrol edeceğim teşekkürler. Bu arada
5 saat önce böyle bir sistem toplanmış RTX3070 var sistemde ve daha uygun fiyatlı. Bu da kötü müdür?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu anakartta 2 adet m2 var ancak 2. yuva çok yavaş aktarım hızı destekliyor. Şahsen bu fiyattaki sistemlere bu çöp anakartları doğru bulmuyorum ancak fiyatlar sağolsun yapacak bişey yok.

Bu sistemdeki ekran kartı ise 3070 8 GB var, yeni oyunların çoğunu vramdan dolayı zar zor oynayacaksınız kesinlikle rx 6800 16 GB daha mantıklı.

Halihazırda kullandığım ASUS ROG STRIX B550-F tavsiye ederim fiyatına göre daha iyisi olduğunu düşünmüyorum. Düşünen varsa yazsın hepimiz öğrenmiş oluruz.

Bu anakartta 2 adet M.2 var ancak 2. yuva çok yavaş aktarım hızı destekliyor. Şahsen bu fiyattaki sistemlere bu çöp anakartları doğru bulmuyorum ancak fiyatlar sağ olsun yapacak bir şey yok.

Bu sistemdeki ekran kartı ise 3070 8 GB var, yeni oyunların çoğunu VRAM'dan dolayı zar zor oynayacaksınız kesinlikle RX 6800 16 GB daha mantıklı.

O zaman RX6800 olan 22 bin liralık sisteme yoğunlaşayım. Teşekkürler 🙏

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı