Instagram 2 adımlı doğrulama nasıl geçilir?

Furkannn_39

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 3 ay önce hesabım çalındı ve selfie doğrulaması yaparak hesabımı kurtardım fakat bugün hesaptan çıkıp tekrar girmeye çalıştığımda hesaba 2 adımlı doğrulama ve 2 yeni telefon numarası eklendiğini fark ettim ve fark ettiğimle kaldım yine selfie doğrulaması denedim fakat bu sefer kabul etmedi önceki doğrulama kabul edildiğinde de hesapta/profilde fotoğrafım yoktu sadece storylerde vardı. Sorunun çözümünü bilen biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

İlk denemenizde başarılı olmanızın nedeni, sistemin o an hikayelerdeki yüzünüzü başarılı bir şekilde yakalaması ve eşleştirmesidir.
Hesabı çalan kişi, hesaba tamamen hâkim olduktan sonra hesabın tüm profil fotoğrafını, eski hikayeler dahil silmiş veya arşivlemiştir. Destek ve mail sadece zaman kaybı, hesabı almanız çok zor.

İlk denemenizde başarılı olmanızın nedeni, sistemin o an hikayelerdeki yüzünüzü başarılı bir şekilde yakalaması ve eşleştirmesidir.
Hesabı çalan kişi, hesaba tamamen hâkim olduktan sonra hesabın tüm profil fotoğrafını, eski hikayeler dahil silmiş veya arşivlemiştir. Destek ve mail sadece zaman kaybı, hesabı almanız çok zor.

Hesaba dün erişimim vardı ve arşivde yüzümün gözüktüğü hikayeler duruyordu bunun bir faydası olur mu acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı