2 ay önce Trendyol'dan alınan AirPods iadesi nasıl yapılır?

tanakasuna

Megapat
Katılım
5 Nisan 2015
Mesajlar
528
Merhaba, 2 ay önce Trendyol'un kendisinden AirPods Pro 2 satın aldım. Geçen sürede mikrofonu arızalandı. Karşı taraf sesimi doğru düzgün duymuyor. Ayrıca şarj kutusu da bazen şarj etmiyor kulaklığın tekini. Bu durumda kulaklığı kime göndermeliyim tam olarak?
Bir de tüketici hakkım olarak değişim yerine para iadesi isteyemez miyim eğer serviste sorunlu olduğu onaylanırsa? Süreci nasıl sağlıklı yönetip paramı Trendyol'dan iade alabilirim? Değişim istemiyorum. Şimdiden yardımcı olmaya çalışan ve sonuna kadar okuyan herkese teşekkürler. Bakalım ne olacak.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Garantisi var mıydı? Bildiğim kadarıyla garantisi varsa tamir etmek ya da değişim yapmak mecburiyetindeler. İlk bunu denerler. Eğer olmazsa para iadesini öyle yapıyorlar. Doğrudan para iadesi yapacaklarını sanmıyorum.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı