2 ay sonra askere gidecekken iPhone 14 almak mantıklı mı?

Altının çok daha değer kazanacağının bir garantisi yok da hadi diyelim öyle oldu bu durumda bile ne kadar fark yaratabilir ki en fazla 3-5 bin. Bu kadar küçük paralar üzerine düşünüp plan yapmayın eforunuza yazık, alın geçin.

Altının çok daha değer kazanacağının bir garantisi yok da hadi diyelim öyle oldu bu durumda bile ne kadar fark yaratabilir ki en fazla 3-5 bin. Bu kadar küçük paralar üzerine düşünüp plan yapmayın eforunuza yazık, alın geçin.

Dostum 8 ay önce yaklaşık gramı 1600'den alınan 50 gram altın şu an yaklaşık olarak 32-33 bin kar ettirmiş. Sence telefon alıp 3-5 binin peşine koşmak mı mantıklı? Zaten evde durup yatacak telefon.

Burada yazdıgımı boşa yazmadım dostum, yaşadıgım şeyi yazdım. Altın bugünlerde rekorunu kırdı, bütün bu kötü gidişatı ele aldıgımızda, bunun devamlılıgının gelmeyeceğini görmek için bariz kör olmak lazım.

Burada yazdıgımı boşa yazmadım dostum, yaşadıgım şeyi yazdım. Altın bugünlerde rekorunu kırdı, bütün bu kötü gidişatı ele aldıgımızda, bunun devamlılıgının gelmeyeceğini görmek için bariz kör olmak lazım.
8 ay önce iPhone 14 34k idi işte. O 34k ile 21 gram altın alırdı, gram başı 600 tl'den 12600 tl kar elde ederdi. iPhone 14 bugün en ucuz yerde 47 bin TL. El sonuç: Altın astronomik şekilde yükselmesine rağmen iPhone'un fiyatı altından daha fazla yükselmiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı