Sizin için daha iyi olmasından fotoğrafını çektim. Eğer hâla almadıysanız ve almayı düşünüyorsanız Kırmızı olacan "mrkz yayınları" Türkçe ve matematik kitabını kesinlikle öneririm.
Hepsini İşler kitapevinde ki kişi önerisiyle beğenerek bakarak aldım. Öneririm.
Sizin için daha iyi olmasından fotoğrafını çektim. Eğer hâla almadıysanız ve almayı düşünüyorsanız Kırmızı olacan "mrkz yayınları" Türkçe ve matematik kitabını kesinlikle öneririm.
Hocam bu tyt sosyal kitabını bende almayı düşünüyorum. Acaba soruları nasıl kaliteli mi ve her konudan ortalama kaç test var yardımcı olursanız sevinirim.
Sizin için daha iyi olmasından fotoğrafını çektim. Eğer hâla almadıysanız ve almayı düşünüyorsanız kırmızı olacan "mrkz yayınları" Türkçe ve matematik kitabını kesinlikle öneririm.
Hocam bu tyt sosyal kitabını bende almayı düşünüyorum. Acaba soruları nasıl kaliteli mi ve her konudan ortalama kaç test var yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam kitap bir sosyal bilgiler kitabı için gayet dolu ve kalın. Her test 10 ile 12 soru arasında. İşler kitapevinde ki adam güncel ve elle tutulur tek sosyal bilgiler kitabı bu dedi. Soruları çetin cevizdir, her yiğidin harcı değildir demişti. Gerçektende öyle. Çok güzel soruları bulunuyor içinde. Tamda istediğim gibi orta-zor arası TYT'ye en uygun çizimli haritalı sorular bunda bulunuyor.
Sınav dahada yaklaşmadan kesinlikle alın derim.