Nirvana. Hectopat Katılım 7 Kasım 2019 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2019 #1 Merhaba, benim 2 tane kulaklığım var biri kulak içi 3.5MM jacka sahip diğeri ise kulak üstü USB çıkışa sahip. İkisini de bilgisayara bağlayıp ikisinden de ses almam mümkün müdür? Mümkünse nasıl yaparım?
Merhaba, benim 2 tane kulaklığım var biri kulak içi 3.5MM jacka sahip diğeri ise kulak üstü USB çıkışa sahip. İkisini de bilgisayara bağlayıp ikisinden de ses almam mümkün müdür? Mümkünse nasıl yaparım?
Darkisback Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2018 Mesajlar 3.975 Makaleler 6 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2019 #2 Evet yapabilirsiniz. Akşam eve gidince Realtek ayarlarımın size resmini atarım.
bhdrbyram Hectopat Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 127 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fashion Photographer 31 Aralık 2019 #3 Dağıtıcıda kullanabilirsiniz ama muhtemelen ikisi ile birlikte istediğiniz performansı alamayabilirsiniz.
Dağıtıcıda kullanabilirsiniz ama muhtemelen ikisi ile birlikte istediğiniz performansı alamayabilirsiniz.
Darkisback Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2018 Mesajlar 3.975 Makaleler 6 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2019 #4 bhdrbyram dedi: Dağıtıcıda kullanabilirsiniz ama muhtemelen ikisi ile birlikte istediğiniz performansı alamayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ön ve Arka jacka takıp kullanabilir. Dağıtıcıya gerek yok.
bhdrbyram dedi: Dağıtıcıda kullanabilirsiniz ama muhtemelen ikisi ile birlikte istediğiniz performansı alamayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ön ve Arka jacka takıp kullanabilir. Dağıtıcıya gerek yok.
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.066 Makaleler 18 Çözümler 34 31 Aralık 2019 #5 Bu seçeneği işaretle.
Darkisback Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2018 Mesajlar 3.975 Makaleler 6 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2020 #6 Darkisback dedi: Evet yapabilirsiniz. Akşam eve gidince Realtek ayarlarımın size resmini atarım. Genişletmek için tıkla...
Darkisback dedi: Evet yapabilirsiniz. Akşam eve gidince Realtek ayarlarımın size resmini atarım. Genişletmek için tıkla...
maximus07 Megapat Katılım 26 Ocak 2017 Mesajlar 219 1 Ocak 2020 #7 Ben 2 adet redmi airdot bağladım. İkiside bağlı gözüküyor ama aynı anda ses alamadım. Anakartım asus z390e
Ben 2 adet redmi airdot bağladım. İkiside bağlı gözüküyor ama aynı anda ses alamadım. Anakartım asus z390e