Doğum günü 14 Şubat'a, aynı zamanda Sevgililer Günü'ne denk geliyor, 2000 TL bütçem var (biraz aşabilirim).
Kıza "Hobin var mı?" diyorum, "Yok." diyor. "Sevdiğin bir şey var mı?" diyorum, ona da "Yok." diyor (beş yıldır sevgiliyiz, doğruyu söylediğine eminim). Ben yine de hediye alacağım. Ne tür hediye alınabilir?
bssmmai Tığ işi çiçek buketi battaniye, çiçek buketi battaniye, el yapımı gül örtüsü, örgü örtü, doğum günü, anneler günü için çiçek örtüleri : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
www.amazon.com.tr
Sevgilin hoşlanır mı bilmiyorum ama ben olsam bir bakardım, Trendyol'da falan Türkiye'den satıcılar da var ithalat süresine takılmak istemezsen. Sevgilime almayı planlıyordum üzücü bir olay olmuştu alamadım. O zamandan beri önerecek birisi arıyordum sen çıktın karşıma.
Doğum günü 14 Şubat'a, aynı zamanda Sevgililer Günü'ne denk geliyor, 2000 TL bütçem var (biraz aşabilirim).
Kıza "Hobin var mı?" diyorum, "Yok." diyor. "Sevdiğin bir şey var mı?" diyorum, ona da "Yok." diyor (beş yıldır sevgiliyiz, doğruyu söylediğine eminim). Ben yine de hediye alacağım. Ne tür hediye alınabilir?