2 bin TL mouse önerisi

BestOfFadeleS

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
2 hafta sonra mouse almayı düşünüyorum, bütçem maksimum bu mouse kadar belki de birazcık daha az olabilir.
Bu ürün alınır mı? Düşünceleriniz nelerdir? + ve -'si nedir?

düzenleme, 2000 civarı mouse arıyorum, belki 2500 olabilir o da gaming gecesinde indirime fln girerse.

Tasarımsal olarak hoşuma gitmiyor hocam bu markanın fareleri, ayrıca 2500 derken kastetmek istediğim ürün fiyatı 2500 İncehesap da satılıyorsa, Gaming gecesi ile 2000'e düşerse gibi.

Tasarim olarak tek farklari deliksiz olusu ve RGB olmamasi kanka.

Dostum ben sana benim önerdiğimi referans vermedimki, renk uyumu hoşuma gitmedi onu demek istiyorum.
Mesela bunlara kıyasla VXE R1 Pro-Max modelleri daha sade senin önerdiklerine kıyasla o da güzel.

Dostum ben sana benim önerdiğimi referans vermedimki, renk uyumu hoşuma gitmedi onu demek istiyorum.

Dragonfly'in düz F1 modelini oneririm o zaman m3s gibi mavi beyaz bir rengi yoksa duz beyaz ve duz siyah rengi var vericegi performans attığın Glorious fareden daha iyi kaliteside fiyat bandina gore gayet güzel

Mesela bunlara kıyasla VXE R1 Pro-Max modelleri daha sade senin önerdiklerine kıyasla o da güzel.

R1 performansi iyi fakat seni uzun sure goturmeyebilir dostum kalitesinden supheliyim.

Hem R1 Pro Max niye seçiyorsun ki R1 Pro daha mantikli bir tercih ya da Pro Max yerine gidip Mad R alabilirsin digerlerine gore cok daha iyi kalıyor.

Son düzenleme:
Dragonfly'in düz F1 modelini oneririm o zaman m3s gibi mavi beyaz bir rengi yoksa duz beyaz ve duz siyah rengi var vericegi performans attığın Glorious fareden daha iyi.

R1 performansi iyi fakat seni uzun sure goturmeyebilir dostum kalitesinden supheliyim.

Hem R1 Pro Max niye seçiyorsun ki R1 Pro daha mantikli bir tercih ya da Pro Max yerine gidip mad r alabilirsin digerlerine gore cok daha iyi kalıyor.

Pro ve Max demek istemiştim örnek olarak hocam, Dragonfly serisi okey gibi ama bütçeyi aşıyor aynı şekil mad r de öyle, F1 modelleri de stokda yok.

Geri
Yukarı