Daha iyi bir ürün öner dedim bu bütçede bekliyorum hala. Eski mouseni bozmus olmasi bile sacma . Bu mouseleri yuzlerce kisi kullaniyor forumda, herkes memnun. Yurtdisinda bu urunler daha populer. Urune para veriyorsun cunku logoya degil.
tamam hocam sorunumu çöz birlikte övelim mouse'u, ctrl +alt + delete yapınca çalışıyor sadece mouse'unuz, sekmelere tıklamıyor, sayfa yenileyince aynısından yeni sekme açıyor, görev çubuğuna tıklamıyor, bilgisayarda klavye olarak görünüyor; daha sayayım mı?
tamam hocam sorunumu çöz birlikte övelim mouse'u, ctrl +alt + delete yapınca çalışıyor sadece mouse'unuz, sekmelere tıklamıyor, sayfa yenileyince aynısından yeni sekme açıyor, görev çubuğuna tıklamıyor, bilgisayarda klavye olarak görünüyor; daha sayayım mı?
Diger mousede sorun varsa bu mouse ile alakali degil bu net. Mouse driverini sil geri yükle, aygit yoneticisinden sil geri yukle, fabrika ayarlarina reset at. Duzelmezse mouse'ta sorun aramak sacma. Windows ayarlarinida kurcala mouse ile alakalı. Şuan elimde hem Lamzu Paro Aurora var hem MCHOSE A7 Ultra veya Waizowl OGM Pro V2 alacagim. Klavuelerinde ayni sekil NuPhy ve MCHOSE. Sorunlu urunler olsa ne aliriz ne oneririz .
çinlilerden ürün alınmaz prensibime sadık kalsaydım keşke, hayatımda hiç almadım (çinde üretilmiş değil satıcısı çin menşei olan) ilk defa sizin yorumlarınızdan dolayı istisna geçtim şu an eski faremi bile bozdu iki farede de ekranın altına ve üstüne basmıyor bir çözüm önerin bu kadar fanboyuysanız farenin biliyor olmanız lazım. Çözün ben de önereyim mouse'u, ağırlığı, makrosu falan güzel kullanabilsem.
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Hic belli degil hocam. Onlara sormaniz daha iyi olur. Parolapara ve cashback kampanyalarindan faydalanabilecekseniz buradan bu renginide alabilirsiniz.
Pro V2 versiyonu OGM Pro’dan %28 daha hafiftir, daha çevik, duyarlı bir his sağlar ve daha sürükleyici bir oyun deneyimi için oyuncuların kontrolünü artırır.